Open Taijidag 2006 in Sporthallen Zuid, Amsterdam

sporthallen zuid is gastheer voor Nederlandse kampioenschappen

AMSTERDAM, 20060918 -- De STN organiseerd dit jaar de open Nederlandse kampioenschappen in Amsterdam


Amsterdam 28 oktober tai chi kampioenschappen

Betreft: Open Taijidag 2006

18 september 2006


Beste,


Als overkoepelend orgaan tracht de Stichting Taijiquan Nederland de bekendheid en beoefening van taijiquan in Nederland te stimuleren én te verdiepen. Ook uitwisseling van taiji-beoefenaars onder elkaar en met elkaar in contact komen hoort tot ons doelstelling. De Open Taijidag is elk jaar weer het prachtige voorbeeld van hoe mensen samenkomen!


Dus opnieuw mogen wij je van harte uitnodigen voor de Open Taijidag. Dit jaar in Sporthallen Zuid, Amsterdam op zaterdag 28 oktober van 8.30 - 18.00 met:

· De competitie in taijivormen en in pushing hands voor beginners en gevorderden

· Diverse leuke workshops zoals als Taiji Bailong Bal en Taiji voor kinderen

· Nieuw dit jaar is de demoshow van Chinese Krijgskunst van 13.00-14.00

· De Taiji-markt, nu nog groter!


Na het evenement is er een groot diner wat door de STN gesponsord word, Voor officials, vips, vrijwilligers, jury leden etc is het gratis

voor alle mensen die gezellig wilen na praten , netwerken of gewoon even nagenieten is er de mogelijkheid om voor slechts 5 euro een volledig verzorgt buffet te genieten.


Deelnemers aan de competitie kunnen zich melden met een inschrijfformulier dat gepubliceerd wordt in de Taiji-vizier van augustus en te downloaden is via de STN-website (www.taijiquan.nl) en/of opvraagbaar is bij de STN.


Vrijwilligers (er is altijd een boel te doen op de Open Taijidag en vele handen maken licht werk!) kunnen zich melden met een aanmeldingsformulier. Deze is te downloaden via de STN-website (www.taijiquan.nl) en/of opvraagbaar bij de STN.


Ook kun je een kraam huren op de Taijimarkt. Het aanvraagformulier en huurvoorwaarden voor een kraam op de Taijimarkt via de www.taijiquan.nl en via de info@taijiquan.nl.


Als je folder materiaal hebt, neem deze mee op 28 oktober. Er is een speciaal daarvoor bestaande tafel waarop je informatiemateriaal een plekje krijgt.


Mis niet de demoshow van 13.00-14.00 met o.a. Chinese Leeuw van de Wushu Studenten Vereninging. Een demonstratie van de wushu school van lou Hoyer, Henny Eleonora met Hsing I, Kinderen en taiji, Wushu en meer! U leest meer over de Open Taijidag in de komende uitgaven van de Taiji-vizier.


We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 28 oktober!


Voor mensen van de pers, journalisten en andere media liggen er natuurlijk vrijkaartjes klaar en is er tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan het diner.

Voor meer informatie, vrijkaartjes, intervieuws (ook van atleten of officials) kunt u contact opnemen met Joppe Douwes.


Met vriendelijke groet,


Joppe Douwes

e-mail: joppe.douwes@taijiquan.nl

tel: 0294 255240


Namens het bestuur van

Stichting Taijiquan Nederland




Ingezonden persbericht