Ingezonden persbericht


Quadia Web TV breidt team uit met Vincent Drubbel en Jan Jaap Savelkouls

Sterke groei en internationale expansie leiden tot grote behoefte aan nieuw talent

Hilversum, 19 september 2006 - Quadia Web TV, leverancier van communicatieoplossingen op basis van video over Internet, heeft haar verkoopteam onlangs versterkt met twee nieuwe medewerkers: Vincent Drubbel (25) en Jan Jaap Savelkouls (31). Aanleiding voor de uitbreiding van het team is de sterke groei van de markt voor Web TV-toepassingen en de snelle groei en uitbreiding van Quadia zelf.

Vincent Drubbel is afkomstig van system integrator Q-Wise uit Amsterdam, waar hij de functie van marketing manager vervulde. Bij Quadia zal hij zich voornamelijk gaan richten op de verkoop van Web TV bij uitgeverijen en in de ICT-branche. Jan Jaap Savelkouls werkte voorheen op de verkoopafdeling van Sanofi Aventis. Bij Quadia richt hij zich op de verkoop binnen de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg.

Sterke groei van de markt
Web TV is sterk in opkomst. Steeds meer organisaties ontdekken dat de inzet van een eigen TV-kanaal via Internet een belangrijke bijdrage kan leveren aan omzetgroei door bijvoorbeeld leadgeneratie, het besparen van kosten en daardoor vergroten van de winst, het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van kennisoverdracht. Volgens marktanalisten maakt de internationale markt voor Web TV-toepassingen op dit moment op jaarbasis een groei door van tenminste 100%.

Quadia is al jaren actief als leverancier van Web TV-toepassingen en -programma´s en de groei van de onderneming houdt vrijwel gelijke tred met de groei van de markt in zijn geheel. Quadia levert op dit moment per maand meer dan 2 miljoen minuten Web TV (technologie en content) en dit aantal neemt maandelijks met zo´n 10% toe.

Deze groei komt voor een belangrijk deel voort uit de uitbreiding van het aantal klanten en kijkers. Daarnaast zetten bestaande klanten Web TV in voor een steeds breder scala aan toepassingen. Zo wordt het medium steeds vaker niet alleen gebruikt voor externe communicatie, maar ook voor interne communicatie.

Quadia verwacht dan ook dat de groei van de onderneming zich ook op lange termijn zal voortzetten. De onderneming heeft bovendien vergevorderde plannen voor het openen van vestigingen in België en het Verenigd Koninkrijk, waar men nu via partners actief is. Quadia is daarom doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers, om ook gedurende deze periode van sterke groei en de internationale uitbreiding van de onderneming de kwaliteit van het producten- en dienstenaanbod te kunnen waarborgen.