Ingezonden persbericht

Dierenkliniek Sassenheim trots op hondentrimster:

Nathalie Thunnissen wint derde prijs op internationale trimwedstrijd.

Dat Nathalie haar vak als trimster van honden én katten verstaat wisten de collega's van de Dierenkliniek Sassenheim al, maar dat "hun" Nathalie zondag bij de top drie eindigde bewees dat nog eens.

In Arnhem werd op 10 september in congrescentrum Papendal het internationale Certo Grooming Event 2006 gehouden. Behalve workshops over het trimvak was er ook een trimwedstrijd. Er waren deelnemers uit 7 landen en het evenement werd georganiseerd door het Huisdieren Kennis Instituut (HKI).

Nathalie won de derde prijs in de kampioensklasse na een Italiaanse en een Belgische deelnemer. Zij behaalde deze prijs door het "op zeer professionele wijze toiletteren" van één van haar eigen poedels.

Inmiddels werkt Nathalie bijna een jaar in trimsalon Pico Bello aan de Hoofdstraat 135 in Sassenheim. De trimsalon is onderdeel van Dierenkliniek Sassenheim.

Dat is voor een trimster een prettige constructie. "Als tijdens het trimmen blijkt dat een dier iets mankeert dan is er een dierenarts ter plekke en dat is een gerust gevoel" , aldus Nathalie.

Ze glundert als ze mét haar oorkonde van haar pas behaalde prijs op de foto gaat.

"Vachtverzorging is geen luxe, maar een noodzaak", aldus de vakvrouw die het weten kan. "Mensen gaan toch ook naar de kapper en knappen daar helemaal van op. Zo gaat het met dieren ook."

Wie zijn hond dus door Nathalie bij trimsalon Pico Bello wil laten trimmen belt de Dierenkliniek Sassenheim voor een afspraak.

En wie nieuwsgierig is geworden en meer wil weten over wat een trimster voor een hond kan betekenen, kan Nathalie "life" aan het werk zien op de Open Asieldag van Streekdierenasiel Leiden Stevenshage op 7 oktober a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur aan de Kenauweg 1 in Leiden.

---

Fotobijschrift: Nathalie Thunnissen met drie van haar honden én de oorkonde voor de 3e prijs in de kampioensklasse trimmen.