Ingezonden persbericht

Uitnodiging LG Dealershow 19 september
LG Electronics neemt een steeds belangrijkere positie in op de elektronicamarkt. De prachtig vormgegeven producten, maar ook de innovatieve functionaliteit maken van LG's producten trendy eyecathers met een tijdloze uitstraling. Verschillende internationaal erkende Awards, zoals de EISA Awards en Reddot Design Awards vielen LG Electronics reeds ten deel. Uiteraard wil LG Electronics graag haar brede scala aan vernieuwende producten ook met jou delen.

Namens LG nodigen we je om die reden graag uit om de nieuwste producten te komen bewonderen op dinsdag 19 september, tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Locatie: business centre van het Dolfinarium in Harderwijk (www.dolfinarium.nl). Het ervaren, voelen en uitproberen van de LG innovaties wordt vergezeld met een drankje. Wat is er onder andere te zien? Een aantal hoogtepunten:

o Multifunctionele navigatiesystemen
Prachtige navigatiesystemen die uitblinken in design en technologie. Zo is het mogelijk om op het gloednieuwe LAN9600 systeem DVD's af te spelen, maar bijvoorbeeld ook powerpoint presentaties af te beelden. MP3 bestanden kun je ook kwijt, waardoor je altijd je favoriete muziek kunt beluisteren. Naast een navigatiesysteem is het een complete thuisbioscoop voor in de auto!

o DVR-TV
Echte blikvangers zijn de nieuwste DVR-televisies: een TV met ingebouwde DVD-recorder. Zit je je favoriete TV-programma te bekijken, maar gaat de telefoon, dan hoef je door de 'pauze' functie niks te missen. Ongestoord kun je het telefoongesprek voeren en daarna het programma verder bekijken waar je gebleven was. Programma's worden moeiteloos opgenomen in de hoogste kwaliteit.

o Mobiele telefonie en witgoed
Natuurlijk zijn ook de laatste mobiele telefoons te bewonderen, zoals de populaire Chocolate-modellen, evenals de laatste technologiën op witgoed gebied zoals de stoomwasmachine en de nieuwste koelkasten.

o Monitoren
Hoe belangrijk design kan zijn voor computerschermen, laat LG's Emotional Serie zien. Met een contrast-ratio van 2000:1 en razendsnelle reactietijden van 4 ms, behoren de schermen tot de absolute top binnen het segment. Laat je ter plekke verrassen door de scherpte!

Als je graag met een LG verantwoordelijke wilt spreken over bijvoorbeeld de producten of benieuwd bent naar de visie op de markt en op de toekomst, dan nodigen we je van harte uit voor een gesprek.

We hopen je te kunnen verwelkomen op 19 september a.s. Via een reply op deze mail kun je je alvast aanmelden en ook aangeven of je geïnteresseerd bent met een LG verantwoordelijke van gedachten te wisselen.

Vriendelijke groet,

Sietse Pots/Maarten Klapwijk
tel: 010 456 78 49