Gemeente Geldrop-Mierlo


Werk en inkomen

TWEE INSPRAAKAVONDEN OVER BOMENBEHEERPLAN

Na het vaststellen van het groenstructuurplan voor de kernen Geldrop en Mierlo is er voor beide kernen een Bomenbeheerplan opgesteld. Dit plan is de basis voor het gemeentelijke bomenbeleid: hoe gaan wij met onze bomen om? Voordat de gemeenteraad het Bomenbeheerplan kan vaststellen, leggen we het voor aan u. Dit gebeurt tijdens twee inspraakavonden, die worden voorgezeten door wethouder Maasakkers. Op dinsdag 19 september bent u om 19.30 welkom in 't Tapperijke, Marktstraat 97 in Mierlo. De avond in Geldrop vindt op 21 september om 19.30 uur plaats in De Twern, Kettingstraat 1.

In het Bomenbeheerplan staat onder meer beschreven hoe we een gezond bomenbestand kunnen realiseren, welke bomen waardevol zijn en hoe kapvergunningen moeten worden beoordeeld. Ook het beheer van de bomen, de onderhoudskosten tot 2010 en de knelpunten in het bomenbestand komen in het Bomenbeheerplan aan bod.

TER INZAGE
Het Bomenbeheerplan ligt vanaf woensdag 13 september vier weken ter inzage in het gemeentelijk Informatiecentrum. Schriftelijke reacties hierop kunt u doorgeven aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavonden aanwezig zijn? Dan vragen wij u om dit te laten weten bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon (040) 289 38 93. Geeft u duidelijk aan of u naar de inspraakavond in Mierlo komt (19 september) of naar de avond in Geldrop (21 september).