Gemeente Meerssen


Persbericht van 13 september 2006

Gemeente wil netwerken en informele contacten bevorderen Ondernemers ontbijten bij Gemeente Meerssen

Netwerken tijdens een ontbijt met andere ondernemers en informele contacten leggen
met de gemeente. Dat is de intentie van een nieuw gemeentelijk initiatief onder de noemer `Ondernemersontbijt Meerssen'. Het eerste Ondernemersontbijt vindt op dinsdag 19 september 2006 plaats in het bestuurscentrum van Meerssen.

Gemeente wil steentje bijdragen
Contacten opdoen, netwerken en samenwerken is ook in de ondernemerswereld van groot belang. Het gemeentebestuur wil hieraan graag zijn steentje bijdragen. Voor dit doel wordt voortaan jaarlijks een Ondernemersontbijt georganiseerd. Tijdens dit ontbijt kunnen ondernemers met elkaar en het gemeentebestuur kennismaken en wellicht interessante contacten en ideeën opdoen voor de toekomst.

Elk jaar een andere doelgroep
Gezien de grote hoeveelheid bedrijven en ondernemingen (ca. 900) kan de gemeente niet alle ondernemers tegelijkertijd ontvangen. Daarom wordt elk jaar een andere groep ondernemers voor het ontbijt uitgenodigd. Dit jaar ontvangt het college van burgemeester en wethouders de winkeliers en horecaondernemers uit de gemeente Meerssen. De plaatselijke ondernemers hebben enthousiast op het initiatief gereageerd.

Uitstekend ondernemersklimaat
Dat de gemeente Meerssen een uitstekend ondernemersklimaat biedt, blijkt
wel uit de grote hoeveelheid ondernemers die zich in Sfeervol Meerssen hebben gevestigd. Naast detailhandel en horeca telt de gemeente Meerssen vele andere bedrijven en ondernemingen die zorgen voor een gezonde hoeveelheid aan economische activiteiten.

Dus ook hiervoor geldt: Sfeervol Meerssen, daar vind je wat je zoekt!