Talpa Nederland


Laren, 18 September 2006

Deze week veel live knvb bekervoetbal bij talpa

Talpa doet deze week uitgebreid verslag van de tweede ronde KNVB Beker. Dit jaar is de opzet van het toernooi veranderd en komen de topclubs al vanaf de tweede ronde in actie. Op dinsdag, woensdag en donderdag spelen onder meer Ajax, Feyenoord en PSV hun wedstrijden. 'De Wedstrijden' begint deze dagen om 20.00 uur. Hierdoor wordt 'Entertainment Live' op de speeldagen een half uur korter en verhuist 'Postcode Loterij: Deal or No Deal' tijdelijk naar 18.30 uur.

Op de speeldagen wordt gekozen voor één wedstrijd die live wordt uitgezonden. Vooraf en in de rust is er een kort overzicht van de ontwikkelingen van een andere wedstrijd. Wanneer er tijdens de wedstrijd aanleiding voor is - bijvoorbeeld wanneer er een doelpunt valt - wordt er overgeschakeld naar de andere wedstrijd die gelijktijdig gespeeld wordt.

Dinsdag 19 september 20.00 uur
Dinsdag is FC Utrecht - AGOVV de hoofdwedstrijd en wordt er op belangrijke momenten geschakeld naar De Graafschap - VVV.

Woensdag 20 september 20.00 uur
Woensdag is Jong RKC - Ajax de hoofdwedstrijd en wordt er op belangrijke momenten geschakeld met Kozakken Boys - PSV.

Donderdag 21 september 20.00 uur
Donderdag is Heerenveen - Roda JC de hoofdwedstrijd en wordt er op belangrijke momenten geschakeld met Veendam - Feyenoord.

Op alle drie de dagen volgt om 23.00 uur een overzicht met samenvattingen van alle gespeelde bekerwedstrijden van die dag. Donderdag verricht directeur van de KNVB Henk Kessler na de samenvattingen rond 23.45 uur live de loting voor de derde bekerronde.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---