Kinderen dansen nu mee in de badkamer en op de WC

Procter en gamble

Kinderen dansen nu mee in de badkamer en op de WC

Kandoo en VOF de Kunst presenteren een nieuwe CD

Rotterdam, 18 september 2006: Kandoo, bekend van de verzorgingsproducten voor kinderen, lanceert een cd met drie leuke dansliedjes en een videoclip om op een speelse manier de persoonlijke hygiëne van kinderen tussen 3 en 7 jaar te bevorderen. Samen met VOF de Kunst leren de kinderen hoe ze alles zelf kunnen doen.

Een goede persoonlijke hygiëne bevordert de algemene gezondheid en draagt zodoende bij aan de kwaliteit van leven. Met het aanleren van goede gewoontes, zoals het handen wassen na elk bezoek aan het toilet, kan dus maar beter zo vroeg mogelijk worden gestart.

Kandoo heeft nu een CD ontwikkeld met een aantal actie-gerichte liedjes waarmee kinderen goede gewoontes aan kunnen leren voor persoonlijke hygiëne. De liedjes en danspasjes wekken niet alleen de interesse van de kinderen voor het toiletritueel, ze verbeteren ook de motoriek en stimuleren het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid. Al zingend en dansend ontwikkelen de kinderen belangrijke vaardigheden op fysiek, mentaal en sociaal vlak, evenals basisvaardigheden in persoonlijke hygiëne.

Gratis Kandoo-cd
De gratis video-cd bevat drie vrolijke dansliedjes. De liedjes worden gezongen door niemand minder dan Nol Havens van VOF de Kunst (bekend van de hit Suzanne): Je hebt het in je (+ videoclip), Zelf doen en De kikkerdans. De cd kan worden afgespeeld in een audio-cd-speler (liedjes) of in een cd-rom- of dvd-speler (liedjes en/of videoclip).

De Kandoo-cd met boekje is vanaf 19 september 2006 gratis verkrijgbaar in diverse supermarkten en drogisterijen bij aankoop van de Kandoo Actieverpakking, bestaande uit 1 Kandoo box vochtige toiletdoekjes en 1 Kandoo navul (in de geuren Meloen en Funny Berry). Kijk op www.kandoo.nl waar de actieverpakking momenteel verkrijgbaar is (actie loopt zolang de voorraad strekt; voorwaarden in de winkel).

Einde persbericht

Voor meer informatie, beschikbaar visueel materiaal of de CD zelf kunt u terecht bij: Raquel Smolders
External Relations Manager Procter & Gamble
Tel: 010 - 286 33 78 E-mail: smolders.r@pg.com