1e Perbericht van dinsdag 19 september 2006

Eindhoven, 19-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Vermiste man terecht

Sinds dinsdagochtend is de 35-jarige Bert Karsies uit Eindhoven, die sinds vrijdag 8 september vermist was, weer terecht. De man vertrok die bewuste avond rond 19.00 uur vanuit Leiden na een ruzie met zijn vriendin. Sindsdien was hij niet meer gezien. Vanochtend stond hij weer op de stoep bij zijn vriendin. De politie heeft contact gehad met de man. Hij is ongedeerd.

Eindhoven: Politie houdt moeder aan voor huiselijk geweld

De politie heeft maandagavond rond 21.45 uur in haar woning in Woensel Noord een 38-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. De vrouw mishandelde eerder op de avond haar 14-jarige dochter. Zij liep hierdoor onder meer verschillende kneuzingen in het gezicht en aan haar onderbenen op. Het meisje waarschuwde de politie die de vrouw aanhield. Zij bekende haar dochter mishandeld te hebben. De Eindhovense is meegenomen naar het bureau waar ze is ingesloten.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor mishandeling

Maandagavond omstreeks 21.45 uur heeft de politie een 43-jarige man uit Veldhoven aangehouden in zijn woning. Kinderen van de Veldhovenaar kregen op de kermis in Oerle ruzie met andere kinderen. Hierop kwam de vader naar de kermis om zijn kinderen op te halen. Toen zij huiswaarts liepen, zijn zij gevolgd door een grote groep jongeren. Zij bleven voor de deur van het gezin staan. De Veldhovenaar waarschuwde de groep weg te gaan. Vervolgens liep hij naar buiten en sloeg een 15-jarige Eindhovenaar met vermoedelijk een stuk hout tegen zijn heup. Tevens zou hij met de hand een 15-jarig meisje uit Veldhoven tegen haar achterhoofd geslagen hebben. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

Bladel: Politie houdt vrouw aan voor tonen valse identiteitskaart

Op dinsdag is om 2.15 uur op een parkeerplaats aan de A67 een Angolese vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Tijdens een controle overhandigde de 36-jarige vrouw een identiteitskaart uit Angola. Na controle bleek deze vals te zijn. Hierop is de vrouw voor verder onderzoek aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Reusel: Politie houdt snelheidscontrole

De politie heeft maandagavond tussen 19.30 uur en 21.45 uur op de Wilhelminalaan een snelheidscontrole gehouden. Ter plaatse zijn 16 bestuurders bekeurd voor te snel rijden. De hoogst gemeten snelheid is 74 km/u. Dit werd behaald door een bromfiets. Verder zijn twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een autogordel en is één bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van een helm.

Son: Woninginbraak

In een woning in de Wilhelminalaan is maandagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur ingebroken. Aan de achterzijde van de woning heeft men vermoedelijk via het plat dak de balkondeur kunnen bereiken. Van die deur is een ruit vernield. Er zijn onder meer een laptop en een camcorder weggenomen.

Helmond: Diefstal uit schuur

In een schuur bij een woning in het Horstlandenpark is vannacht tussen 23.00 uur en 07.30 ingebroken. Er zijn een racefiets en een mountainbike ontvreemd.