Vodafone Nederland nummer 1 in buitenland bellen

Vodafone
http://www.vodafone.nl

Vodafone passeert mijlpaal van 1,1 miljoen Passport klanten in Nederland

Maastricht, 19 september 2006 - Vodafone is de nummer 1 mobiele operator in Nederland voor bellen in het buitenland. Sinds de introductie van Vodafone Passport in juni 2005 hebben al meer dan 1,1 miljoen klanten van Vodafone Nederland zich aangemeld voor deze gratis dienst waarmee ze beduidend lagere tarieven betalen als ze op vakantie of zakenreis in het buitenland zijn. Gemiddeld besparen Vodafone klanten met Vodafone Passport zo'n 40% op hun mobiele belkosten in het buitenland, en het voordeel kan in sommige gevallen oplopen tot wel 80%.

Waren in het verleden mobiele beltarieven per land verschillend, Vodafone Passport biedt klanten een simpel en transparant prijsplan dat nog steeds uniek is in de Nederlandse markt. Dit verklaart meteen het succes van Vodafone Passport want al bijna de helft van de klanten die hun mobiel in het buitenland gebruiken, doet dat met Vodafone Passport.

Oostenrijk 20e Vodafone Passport land

Vodafone Passport was tot nu toe beschikbaar in 19 landen in 3 continenten, waaronder veel populaire vakantielanden. Oostenrijk, een zeer populaire vakantiebestemming voor Nederlanders, is het 20e land dat in oktober zal worden toegevoegd aan de lijst van landen waar Vodafone Passport geldt.

Met Vodafone Passport, waar een klant zich maar eenmalig zonder extra kosten voor hoeft aan te melden, profiteert de klant van een transparant en gemakkelijk te begrijpen tarief. Het ontvangen van een gesprek in het buitenland kost slechts EUR 0,99 incl. BTW per gesprek, zonder extra kosten per minuut zoals vóór de introductie van Vodafone Passport het geval was. Zelf bellen, naar een nummer in het betreffende buitenland of naar een nummer in Nederland, doet een klant tegen het ThuisTarief plus een eenmalig starttarief van EUR 0,99 incl. BTW per gesprek.

/ / / / / / / / / / / / / / / / /

Klanten profiteren van Vodafone Passport wanneer ze gebruik maken van het Vodafone of partner netwerk in de volgende 20 landen in 3 continenten: Albanië, Australië, België (Proximus), Duitsland, Frankrijk (SFR), Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Malta, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk (vanaf oktober), Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland (Swisscom).

Over Vodafone Libertel N.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 187 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.