Medium gezocht

The Amsterdam Dungeon

PERSBERICHT

Amsterdam, 19 september 2006

Medium gezocht!
General Manager Wybo Wijnbergen is het zat. Hebben er vorige maand al een aantal acteurs opgezegd bij The Amsterdam Dungeon, zo zijn er vorige week weer een paar vertrokken.'Ik zit met mijn handen in het haar. Het is niet de bedoeling om nog meer goede acteurs te verliezen.'zegt Wybo.

The Amsterdam Dungeon kampt met een aantal paranormale activiteiten de laatste paar maanden. Of dit werkelijk zo is, is de vraag, maar als we de acteurs moeten geloven is er daadwerkelijk iets aan de hand. Het zou natuurlijk ook geen vreemd verhaal kunnen zijn als je bedenkt dat The Amsterdam Dungeon is gevestigd in de Nieuwezijds Kapel, ook wel de Kapel der Heilige stede genoemd, gedateerd uit 1347. Onder de achtbaan zijn dan ook een aantal graven te vinden en dit brengt veel teweeg bij de acteurs.

General Manager Wybo Wijnbergen ziet geen andere oplossing dat een medium in te schakelen om te zien.'Ik doe hierbij graag een oproep voor mediums om zich te melden bij ons. We willen graag weten wat er aan de hand is in de Dungeon en hoe we ermee om kunnen gaan,'zegt Wybo. Wie durft de duistere kant van The Amsterdam Dungeon te onderzoeken? Ben jij een medium en durf jij het aan, meld je dan aan op info@theamsterdamdungeon.nl o.v.v. Medium gezocht.


Noot voor de redactie,