Bezetting door Zorro en Familie4Justice in Utrecht

Persbericht :

Twee koffers op Prinsjesdag.

Wij Zorro en zijn Familie4Justice pakken op 19 september 2006 onze koffer ook uit, met onze voorstellen: Wij kunnen de exakte locatie helaas nog niet vermelden wel de plaats dat is Utrecht. Het zal een bezetting worden, en hoelang die gaat duren zal aan de medewerking en het inwilligen van onze eisen liggen.

Wij zijn in ieder geval op een lange tijd voorbereid

Hieronder alvast de verklaring,

Vandaag stellen wij aan de orde; de onderdrukking en uitbuiting van kind- en familierecht

Over falend recht en groot en intens mensenleed; de schendingen van mensenrecht, zijn feit. Generaties kinderen met hun ouders, werden aan hun lot overgelaten.

Vandaar; in belang van de kinderen en hun familie, ons burgerinitiatief welke wij spoedig hopen in te kunnen dienen. Waarin;


1 Gezag bij geboorte.


2 Co-ouderschapsplan (zorgplan) = fifty-fifty (Gelijke Gehandeling ofwel Equality = Justice).


3 Geen Raad voor de Kinderbescherming meer betrokken bij waarborging familierecht (Hele huidige Familierechtsorde aan de kant; huidig beleid is inquisitie - EVRM 8 lid 2)


4 Parlementaire enquete omdat: Zie punten 1,2 en 3 in gebreke.

Zonder

Punt 1, blijft het Apartheid.

De biologische vader, dient dezelfde verantwoordelijkheid te dragen als de biologische moeder. Dit gaat over maatschappelijke participatie in de diepte en de breedte en over gelijkwaardigheid dus. Biologische moeders verkrijgen automatisch ouderlijk gezag opdat ze die ook uitoefenen. Dit is zo duidelijk dat indien blijkt bij geboorte dat een moeder van rechtswege geen gezag draagt dit onverwijld aan de rechter moet worden gemeld.

Biologische vaders verkrijgen geen en zeker niet 'automatisch' gezag.

De vader kan zelfs door moeder en systeem volkomen in het ongewisse worden gelaten over diens ouderschap. Niemand die ingrijpt.

Daarnaast kan de vader worden vermeld als zijnde biologische vader. Enige consequentie (lees verplichting/verantwoordelijkheid) die hem dan wordt gegeven/toegekend, is dat onderhoudsgeld voor het kind moet worden bijgedragen.

Meer niet.

Familie4Justice benadrukt dit punt omdat wel betalen maar verder niet zorgen, vaders tot spermadonoren en slaven maakt. Ook valt hierbij op te merken dat onze overheid wel degelijk weet wie verantwoordelijk is voor de kinderen en in wezen ook gezag dient te dragen dus ook. Dit toont en bewijst de voorwaarde voor voorwaardelijke opzet tot bewust schenden van familierecht door de overheid.

De erkenning dient te vervallen. Het dient geen keuze te zijn van personen om verantwoordelijheid voor kinderen niet te dragen of die verantwoordelijken uit te sluiten. De wijze waarop erkenning dient te worden verkregen, is evenwel de moeite van beschouwen waard.

En dan kan een biologische vader ook gezag dragen. Maar net als bij de erkenning, valt op dat zonder medewerking van de moeder het de biologische vader vrijwel onmogelijk wordt gemaakt een familierechtelijke betrekking te verwerven met diens kind.

Punt 2 Beide ouders dienen verantwoordelijkheid/gezag te dragen. Het behoeft geen nadere toelichting dat íeder kind recht heeft op een zorgplan als we inzien dat scheidende ouders er een zorgplan op na moeten houden. Dezelfde voorzieningen en gelijke behandeling, dienen voor ouders te gelden.

Punt 3 Familierecht waarborgen, is een verplichting van de overheid, jegens kind (EVRM 8 + IVRK) en familie (EVRM 8). Zonder inmenging. Echtscheiden, is geen misdaad of vergrijp en kinderen willen verzorgen en opvoeden al helemaal niet. Familierecht waarborgen, hoort niet door de rechtsorde te gebeuren zonder dat punten 1 en 2 wettelijk worden vastgelegd. De Raad voor de Kinderbescherming (Justitie), dient niet ontvankelijk te worden geacht omdat kinderen niet tegen familierecht beschermd hoeven te worden.

Punt 4 Parlementaire enquete.

Familierechters voeren inquisitie. Ouders die recht zoeken voor hun kind en zichzelf, worden verplicht door rechters, Raden voor de Kinderbescherming en zogenaamde deskundigen, hun onschuld te bewijzen. Een ouder die recht verzoekt, wordt verplicht onwil, laster en smaad te verklaren door de andere ouder aangevoerd. Rechters die geen contra-indicatie rechtens constateren voor mensenrecht, geven rechtsvinding uit handen, laten verlegenheidsdiagnostiek verrichten.

Veelal vindt daarbij pro-justitia rapportage plaats in opdracht van deze rechters. De Raden voor de Kinderbescherming en andere pro-justitiainstanties zoals FORA, begaan daarbij wegen, ingegeven door richtlijnen en protocollen, eenzijdig door Justitie bepaald. Opgemerkt dient hierbij te worden dat hiermee specifiek aanwijzingen in het leven zijn geroepen die uitsluitend gelden voor het civielrecht en dus niet inzake strafzaken.

Mvgr Familie4justice

Meer info bel Jos.Aalders oprichter familie4justice 0610722063 of onze woordvoeder binnen Coen.Xhofleer 0646317057

J.Aalders
Alias Zorro- http://www.Familie4Justice.nl

Kantoor Familie4Justice
Rietgansplein 23
6883 DT
Velp gld
Nederland
T 0268440431
M 0610722063