Saskia Groenewegen naar Het Expertise Centrum

Het expertise centrum

19 september 2006

PERSBERICHT

Saskia Groenewegen naar Het Expertise Centrum

Den Haag Met ingang van 1 oktober 2006 treedt mevrouw drs. S. Groenewegen in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC) als senior-consultant in de sector Onderwijs, Welzijn en Zorg.

Saskia Groenewegen zal zich voornamelijk bezig gaan houden met beleidsterreinen onderwijs en gezondheidszorg. Na haar studie Economische geschiedenis begon zij haar loopbaan in het bedrijfsleven en werkte vervolgens als directeur bij enkele gemeenten waar ze verantwoordelijk was voor werkgelegenheidsbeleid en Europese programmas op het gebied van versterking van de economische infrastructuur, innovatie en technologiebeleid.

In het provinciaal bestuur deed ze ervaring op als directeur en adjunct-secretaris. Hierna was ze vice-voorzitter van het College van Bestuur van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voor haar indiensttreding bij HEC was ze werkzaam als directeur Onderwijs en Onderzoek bij het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs gericht op de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken van bestuur en ICT. HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliƫntengroepen.


- Einde bericht-