Politie Hollands Midden

Datum: 19 september 2006

Noordwijk Aanhoudingen na insluiping De politie van Noordwijk heeft op maandag 18 september een 11 jarige en een 14 jarige Noordwijker aangehouden nadat zij door een getuige gezien waren op de Johanna van Hoornstraat. De getuige belde de politie omdat de twee jongens via een raam het gebouw in waren geslopen. Een derde jongen, een 11 jarige uit Noordwijk, stond nog buiten. De jongens kwamen het pand weer uit, maar ondertussen hadden zij het alarm al geactiveerd. De politie kon op basis van de gegevens die de getuige kon geven de jongens aanhouden. Zij hadden niets meegenomen vanuit het pand. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij een verklaring hebben afgelegd. De ouders van de jongens zijn ingelicht. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden Aanhouding na woninginbraak

De politie heeft in de vroege ochtend van dinsdag 19 september een 36 jarige Hagenaar aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Gerard Brandtstraat. Een melder zag een man zich verdacht ophouden bij haar woning en belde de politie. Agenten reden de straat in en zagen daar een persoon lopen. Bij een auto bukte hij zich even en stond vervolgens weer op. Agenten herkenden de man van eerdere inbraken en hebben de man staande gehouden. Onder de auto vonden zij een uitgeknipt stuk van een frisdrankfles. Bij een andere woning aan de Gerard Brandtstraat stond de voordeur open die vermoedelijk open geflipperd was door de verdachte. De Hagenaar werd hierop aangehouden. Uit de woning is niets gestolen.

Lekkerkerk Diefstal koper In het weekend van vrijdag 8 op maandag 11 september is er koperdraad van het gemeentehuis van Lekkerkerk aan de Burg van de Willigenstraat weggenomen. Het koperdraad zat op de gevel bevestigd en diende als bliksemafleider. Dader(s) zijn met een ladder het gemeentehuis opgeklommen. Mogelijk is dit door personen gezien. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie van de Krimpenerwaard via 0900-8844.

--- einde berichten ---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --