Minister Zalm in het middelpunt op de dag van de diëtist.

Dietheek bv

Kapelle, 19 september 2006

Minister Zalm in het middelpunt op de dag van de diëtist.

Diëtheek heeft op de dag van de diëtist geen koffertje van Zalm, maar wel een 'Broodje zalm'. De huisartsen ontvangen op Prinsjesdag een recept op kaart. Prinsjesdag én de dag van de diëtist vallen dit jaar samen. Prima recept voor Minister Zalm.

Broodje zalm
Alle verwijzers van Diëtheek vinden vandaag een letterlijk 'broodje zalm' in hun brievenbus om aan deze bijzondere dag herinnerd de worden. Diëtheek is een jonge, moderne snel groeiende organisatie met diëtistenpraktijken door heel Nederland.

Dag van de diëtist
De dag van de diëtist is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het werk van de diëtist. Elk jaar op 19 september zijn er extra promotieactiviteiten met betrekking tot het werk van de diëtist uitgevoerd door diëtisten in ziekenhuizen, poliklinieken, verzorgingshuizen, gezondheidscentra èn diëtistenpraktijken.

Diëtheek
De dag van de diëtist is voor Diëtheek hèt moment om aandacht te vestigen op haar eigen manier van zorg verlenen: het opzetten van diëtistenpraktijken, als eigen vestigingen of op franchisebasis, met een herkenbaar gezicht, hoge kwaliteit en specialisatie door heel Nederland. Diëtheek zet zich in voor multidisciplinair samenwerken. Zoals een optimale begeleiding van en naar het ziekenhuis van dieetpatiënten door unieke samenwerking met ziekenhuizen. Of een multidisciplinair programma voor kinderen met overgewicht.
Iedereen die vragen heeft over voeding en dieet kan terecht bij Diëtheek. En die vraag is groot! Niet verwonderlijk in een land waar zowel overgewicht als ondervoeding voor grote problemen zorgt.

Online
Diëtheek biedt haar diensten niet alleen aan in de vestigingen. Ook via internet www.diëtheek.nl zijn de diëtisten van Dietheek bereikbaar. Het Diëtheek online voedingsprogramma biedt deskundige adviezen met een volledige vrijheid van tijd en plaats voor de klant. Een dienst waar veel vraag naar is en die alleen maar toe gaat nemen, aldus Diëtheek.