Ingezonden persbericht


Persbericht

De Telefoongids Online Commercial Video vergroot concurrentiepositie van adverteerders

Amsterdam, 19 september 2006 - De Telefoongids biedt adverteerders voor EUR 1500 een informatieve en doelgerichte online bedrijfscommercial. Een professionele producer komt op locatie filmen waarna de klant een volledig gemonteerde bedrijfsfilm van 1 minuut krijgt. Deze Online Commercial Video stelt de adverteerder in staat de klant persoonlijk kennis te laten maken met het bedrijf.

Deze innovatieve dienst van De Telefoongids onderscheidt MKB-bedrijven van concurrenten en geeft de (potentiële) klant in één minuut een perfect beeld van het bedrijf. Adverteerders kunnen de Online Commercial Video ook kosteloos gebruiken voor hun eigen website.

"Als je bedenkt dat negen op de tien Telefoongidsgebruikers een aankoop willen doen bij het bedrijf dat zij in De Telefoongids hebben gevonden en dat de meeste mensen met het eerste bedrijf dat hen opvalt in zee gaan, kun je nagaan hoe belangrijk de Online Commercial Video is om je boodschap zo duidelijk, herkenbaar en betrouwbaar mogelijk te laten overkomen. Daarnaast kiest de doelgroep er bewust voor om de bedrijfscommercial te bekijken dat daarmee kwalitatief hoogwaardige contacten oplevert," aldus Dolf Weiler, marketing directeur De Telefoongids.

Voor de productie van de Online Commercial heeft De Telefoongids BV gekozen voor ForMe Video, gespecialiseerd in internetcommercials voor MKB-bedrijven.

Over De Telefoongids BV
Maandelijks wordt De Telefoongids door meer dan 5,2 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2005) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door meer dan twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, biedt De Telefoongids de volgende diensten; de CD-foongids, De Telefoongids Professioneel, 0900-1313 nummerinformatiedienst en sms 1313. De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 600 mensen.

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.

# # #


Ingezonden persbericht