Gemeente Almelo

Dinsdag 19 september in Eninver voor elk wat wils

Dinsdag 19 september is het in de Almelose multifunctionele accommodatie Eninver feest voor alle doelgroepen. De dag begint met een Beautiful Morning voor moeders, 's middags een High Tea voor senioren die van huis worden opgehaald, in de namiddag een Youth Break Out voor de oudere jeugd en 's avonds is er een optreden van het Huisvrouwenorkest.
Deze week is het dagelijks feest in de Eninver. De dinsdag staat in het teken van feest voor iedereen. De dag begint met een Beautiful Morning. Moeders, vriendinnen en zussen uit de twee wijken kunnen vanaf 's ochtends vroeg (8.15 uur) deelnemen aan workshops buikdansen, henna, manicure en visagie. 's Middags haalt treintje Bello alle senioren uit de beide wijken op voor een gezellige High Tea. Aan het einde van de middag kan de jeugd zich uitleven tijdens de Youth Break Out in de soos, met onder andere playstation, dans en een rodeostier. De dag wordt op muzikale wijze afgesloten met een optreden van het Huisvrouwenorkest. Kaarten voor deze uitvoering zijn te reserveren bij Eninver (zolang de voorraad strekt).

De heer J.G. Kristen, gedeputeerde van de Provincie Overijssel, gaf op maandagochtend 18 september het startsein voor de feestelijke openingsweek van de multifunctionele accommodatie Eninver. Na het startschot lieten leerlingen van de drie basisscholen in Eninver honderden bont gekleurde ballonnen op. 's Middags brachten basisschoolleerlingen samen met volwassenen een moddercadeautje langs bij buurtbewoners die rondom de MFA wonen, als dank voor hun begrip tijdens de bouw van Eninver. Alle omwonenden werden daarbij persoonlijk uitgenodigd voor de Open Dag op zaterdag 23 september.

Meer informatie over de openingsweek en het volledige programma is te vinden op www.almelo.nl/eninver.