Gemeente Alkemade


Welke ondernemer ziet ú graag in het zonnetje gezet.

15-10-2006

Elke twee jaar vindt de uitreiking van de Ondernemersprijs Alkemade plaats, dit jaar voor de negende keer. En aan u opnieuw de vraag: welk bedrijf of instelling verdient nu de eretitel "beste van het jaar 2006"?

Vernieuwend werken telt extra mee. Denk bijvoorbeeld aan een organisatie die innovatief is op het gebied van milieu. Een bedrijf dat vooruitstrevend met haar medewerkers omgaat. Opvalt door een nieuwe manier van produceren. De andere aanpak van dienstverlening, de bijzondere klantvriendelijke benadering? Ja, u mag het zeggen....

Weet u een bedrijf of instelling dat om zo'n reden 'eruit springt'? Laat het ons weten. Stuur ons vóór 15 oktober 2006 een briefje om uw favoriet aan te melden. Zo mogelijk met een duidelijk 'waarom' van uw keuze. Nieuw dit jaar is de uitreiking van een 'Startersprijs'. Een Starter is iemand die niet langer dan drie jaar staat ingeschreven als onderneming. Kent u een ondernemer, een bedrijf, een stichting of vereniging die in die tijd al een bijzondere ontwikkeling heeft doorgemaakt? Laat ons dit ook weten.

Stuur uw brief aan:
Commissie Ondernemingsprijs 2006
Postbus 158
2370 AD Roelofarendsveen

De Commissie behandelt uw brief strikt vertrouwelijk.