Politie Zeeland


---


O-2391-2006 Bedrijfsinbraak in Kamperland
Afgelopen nacht werd ingebroken bij een bedrijf aan het Rip in Kamperland.
Men is het pand binnengekomen door het vernielen van een deur en er werden zeker enkele honderden euro's gestolen.

O-2392-2006 Aanrijding in Nieuwerkerk
Op de Rijksweg (N59) gebeurde maandag om 07.10 uur een aanrijding.
Een 48-jarige scooterrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam uit de richting van Zierikzee en hield niet voldoende rechts. Daardoor kwam hij in botsing met een 12-jarige tegemoetkomende fietser uit dezelfde gemeente. De scooterrijder liep bij de aanrijding een gebroken arm en borstletsel op. Hij in overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn scooter raakte beschadigd.

W-2394-2006 Aanrijding in Zoutelande
Op de kruising Westkapelseweg / Melsesweg kwamen maandag om 16.15 uur een fietsster en een bromfietser met elkaar in botsing.
Een 68-jarige Amsterdamse vrouw fietste over de Melsesweg, komende uit de richting van de Baaiweg. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere. De Amsterdamse is met een hersenschudding en kneuzingen naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De fiets en de bromfiets raakten beschadigd.

W-2395-2006 Auto's bekrast in Middelburg
Afgelopen weekend werden in de Schepenenlaan in Middelburg minimaal vier personenauto's bekrast.
Alle auto's werden met een scherp voorwerp bewerkt.


W-2396-2006 Mishandeling in Middelburg
Een 30-jarige Middelburger werd maandag rond 21.00 uur door twee onbekende mannen in de Kriekenhofstraat in zijn woonplaats mishandeld.
De twee stapten uit een auto, liepen op hem af en er ontstond een vechtpartij. De Middelburger raakte daarbij gewond aan zijn gezicht, handen en armen en klaagde over pijn aan zijn ribben. Nadat de twee in de auto waren weggereden kwam hij tot de ontdekking dat zijn portemonnee en horloge verdwenen waren. Politie Zeeland stelt een onderzoek in.

Z-2397-2006 Handegemeen in Terneuzen
In de Axelsestraat ontstond maandag omstreeks 17.15 uur een handgemeen tussen een 19-jarige scooterrijder en een onbekende fietser.
De fietser trapte de, op dat moment stilstaande, scooterrijder en bedreigde hem en een evenoude passagiere met een scherp voorwerp. De fietser poogde ook de scooter te stelen, maar het bleef bij een poging. Hij ging er op de fiets vandoor, richting binnenstad. Om 17.25 uur werd een 16-jarige Terneuzenaar aangehouden. Hij was echter niet de onbekende fietser en hij werd later weer in vrijheid gesteld.
Politie Zeeland stelt een onderzoek in.

Z-2398-2006 Dodelijke aanrijding bij Hoek
Dinsdag om 09.45 uur vond op de N61 / Middenweg een frontale aanrijding plaats tussen twee auto's. Hierbij kwam een persoon uit de gemeente Sluis om het leven. Drie personen raakten bekneld en zwaargewond. De weg werd afgezet en er kwamen twee traumaheli's ter plaatse.
(meer is op dit moment niet bekend, het bericht zal nog worden aangevuld)


---- --