Ingezonden persbericht


Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

19 september, 2006

Gaico Toonen start bij SPSS
~ Account Executive richt zich op sector overheid ~

Gaico Toonen is in dienst getreden als Account Executive bij SPSS, leverancier van software-oplossingen voor predictive analytics. Toonen gaat zich in deze functie met name richten op de grotere accounts binnen de sector overheid.

Toonen heeft meer dan twintig jaar ervaring in sales en accountmanagement en was voorheen onder andere werkzaam bij Oracle, BMC, BEA Systems en andere softwarebedrijven en -dienstverleners in de Benelux.

Overheidsinstellingen zijn continu bezig met het verhogen van hun efficiency en het optimaliseren van hun processen. Uiteraard willen zij ook snel problemen oplossen om zo de benodigde service aan hun klanten te bieden. SPSS biedt een brede range van oplossingen voor vragenlijstonderzoek, statische analyses en predictive analytics die overheidsinstellingen ondersteunt bij het behalen van deze doelstellingen.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SPSS
SPSS (NASDAQ: SPSS) is een wereldwijde leverancier van software-oplossingen voor predictive analytics. De organisatie is actief in meer dan 80 landen en heeft ruim 1.300 medewerkers.

Al meer dan 37 jaar stelt SPSS zijn klanten in staat zich beter op hun kernactiviteiten te concentreren en hun prestaties te verbeteren. SPSS' klantenportfolio bestaat uit meer dan 120.000 bedrijven, academische instituten, zorgaanbieders, marktonderzoeksbedrijven en overheidsinstellingen. Met de software van SPSS kunnen organisaties de interactie met klanten, medewerkers, patiënten, studenten en burgers optimaliseren. Tevens zorgt de software ervoor dat de activiteiten die vandaag worden ondernomen, een positief effect hebben op doelen in de toekomst.

Met de geavanceerde oplossingen van SPSS, die elkaar perfect aanvullen, kunnen organisaties veranderingen in houding, gedrag en voorkeuren van mensen kwantificeren en hier direct op anticiperen. Zo kunnen zij hun strategieën en tactieken vol vertrouwen bijsturen. Meer informatie: www.spss.nl

# # #

Persinformatie

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com http://www.lewispr.com

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Bernadette van Beest van SPSS: Tel: +31 (0)183 651 777
E-mail: bbeest@spss.com http://www.spss.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com