Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Boksautomaat van kermis gestolen

Publicatiedatum: 19-9-2006 13:07:14

Doornenburg - Onbekenden zijn in de nacht van maandag op dinsdag aan de haal gegaan met een boksautomaat vanaf de kermis in Doornenburg. Een 36-jarige kermisexploitant uit Apeldoorn hoorde rond half twee 's nachts gestommel op het kermisterrein. Toen hij ging kijken bleek hij zijn attractie te missen. Het 200 kilo zware apparaat werd even later in de tuin van een woning in de buurt aangetroffen door de Apeldoorner zelf. Die meldde het voorval wel bij de politie en deed aangifte. Aan de attractie was ook schade ontstaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man gewond door gekantelde vorkheftruck

Publicatiedatum: 19-9-2006 13:06:39

Tolkamer - Bij een bedrijfsongeval aan de Bijlandseweg in Tolkamer is maandagmiddag een 37-jarige man uit Pannerden gewond geraakt. De man was onder een gekantelde vorkheftruck terecht gekomen en had vermoedelijk een gebroken enkel opgelopen. Volgens het slachtoffer en getuigen reed de Pannerdenaar langs een ongeveer 80 cm diepe put in het bedrijf waar hij werkzaam was. Daarbij wilde hij langs een andere vorkheftruck rijden. Bij het passeren ging het mis en kwam de vorkheftruck van het slachtoffer gedeeltelijk in de put terecht. Het voertuig kantelde waarbij de Pannerdenaar met een voet eronder terechtkwam. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de Arbeidsinspectie ingeschakeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Politie vermoedt brandstichting in kelderbox

Publicatiedatum: 19-9-2006 13:06:06

Zevenaar - De Zevenaarse politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van een brand in de kelderbox van een flatwoning aan de Bergvrede. Daarbij sluit de politie de mogelijkheid van brandstichting niet uit. De brand werd in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half vier door buurtbewoners ontdekt. Er werd meteen getracht het vuur zelf te blussen waarna de brandweer werd gewaarschuwd. Die wist de brand uiteindelijk uit te maken. Door de brandweer werd ook de politie ingeschakeld toen bleek dat er onduidelijkheid was gerezen over de oorzaak van de brand. Door de technische recherche wordt een sporenonderzoek ingesteld. Bij de brand was verder niemand gewond geraakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---