Ingezonden persbericht


OutStart breidt aanwezigheid in Benelux uit

dankzij partnerschap met U&I Learning

Contract werd afgesloten om in te spelen op groeiende opleidings- en kennisbehoeften van bedrijven

Londen, UK, 19 september 2006 - OutStart, specialist op het vlak van softwareoplossingen voor opleidingen en kennisoverdracht, kondigde vandaag een nieuwe partnerschap aan met U&I Learning, marktleider en specialist op het vlak van business-to-business e-learning- en knowledgeoplossingen. De samenwerking is een antwoord op de sterk groeiende vraag naar opleidings- en kennisoplossingen in de Benelux.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de implementatie van grote e-learning projecten in de Benelux, zal U&I Learning het OutStart-gamma producten voor opleidings- en kennisdeling aanbieden aan potentiële en bestaande klanten, waaronder Vopak en de NMBS.

In een commentaar op het partnerschap met OutStart, zegt Francis Declercq, CEO van U&I Learning: "OutStart neemt het voortouw op het vlak van producten voor opleiding, kennisoverdracht en samenwerking. Een partnerschap met hen is een fantastische gelegenheid om beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. We gebruiken nu OutStart Evolution LCMS voor onze eigen e-learningontwikkelingen en wij verwachten vóór het einde van het jaar erkend te worden als OutStart Certified Service Partner. Hierdoor kunnen wij de OutStart-producten gebruiken om diensten te verlenen aan bedrijven in de Benelux op het vlak van strategie, implementatie, integratie en inhoudontwikkeling. Door de combinatie van marktexpertise en uitmuntende technologische oplossingen, biedt ons partnerschap oplossingen aan die een reële invloed zullen hebben op de financiële resultaten van onze klanten."

Peter Nicol, vicevoorzitter OutStart EMEA, zegt: "U&I Learning beschikt over een onovertroffen kennis van en inzicht in de opleidings- en kennismarkt in de Benelux. Door hun marktkennis en superieure implementatiecapaciteiten te koppelen aan onze grondig geteste opleidings- en kennisoplossingen, kunnen wij organisaties in de Benelux oplossingen aanbieden om de productiviteit en de operationele prestaties op te drijven en tegelijkertijd kosten te besparen."

Wie is OutStart?
OutStart-software staat garant voor oplossingen op het vlak van formele en on-demand opleidingen, kennisdeling en samenwerking tussen experts en gemeenschappen die kenniswerkers (werknemers, partners en klanten) helpen om hun taak efficiënter en doeltreffender uit te voeren. Klanten zoals Empire BlueCross BlueShield, Cisco, Elsevier Health Sciences, ING, Sara Lee, Steelcase, U.S. Navy, Verizon, AgustaWestland en Unilever vertrouwen op OutStart om de prestaties van individuen en organisaties op te drijven, de kennisoverdracht te verbeteren en de werkingskosten te drukken. Het hoofdkantoor van OutStart is gevestigd in Boston, Mass., en het bedrijf heeft overal in de VS en in Europa kantoren. Meer informatie vindt u op www.outstart.com.

Wie is U&I Learning?

U&I Learning werd in 1997 opgericht en is een belangrijke e-learning integrator die actief is in België en Nederland. U&I Learning heeft een omvangrijk gamma producten en services ontwikkeld die bedrijven en overheidsinstellingen helpen om de kennis binnen hun organisatie af te stemmen op hun bedrijfsdoelen. De oplossingen van U&I Learning steunen op drie pijlers: een gemakkelijk aan te leren inhoud, een optimale integratie van bestaande oplossingen en processen, en een gebruiksvriendelijke technologie. U&I Learning beschikt over een prestigieus klantenbestand met o.a. volgende namen: VDAB, European Commission, Voka, Technifutur, NMBS, Belgacom, DHL, Alcatel, Arcelor, Aveve, Volkswagen, Interpolis, Dexia, Citibank, Vopak, .... U&I Learning heeft kantoren in Gent (België) en Ede (Nederland). Het bedrijf telt meer dan 60 ervaren medewerkers die stuk voor stuk experts zijn op het vlak van e-learning, opleiding, documentatie, grafisch ontwerp, coaching, ICT en multimedia. Meer informatie vindt u op www.uni-learning.com.

Perscontacten voor OutStart

OutStart - Fuse PR Creative Stratgies PR

Katy Askew/ Suzanne Snowdowne Benita Dreesen

E-mail : katy@fusepr.com / BDreesen@creative-strategies.be

Tél. : 020 8752 3207 / 020 8752 3212 +32 2 267 41 60