Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 176

datum: 19 september 2006

Flierbeeksingel - Van Randwijcklaan

Kruising veiliger door komst rotonde

Op de kruising Flierbeeksingel, Kamp, Van Randwijcklaan en Scheltussingel wordt de komende maanden een rotonde aangelegd. De werkzaamheden beginnen op 25 september en zijn medio december klaar. Door de rotonde kan het verkeer in de toekomst beter doorstromen en wordt de kruising veiliger.

De werkzaamheden zijn zo gepland dat het verkeer van de Hogeweg de Flierbeeksingel op kan en kan doorrijden naar de Van Randwijcklaan. Ook de Kamp blijft via de Flierbeeksingel bereikbaar. De Scheltussingel en de Columbusweg worden gedeeltelijk afgesloten. Verkeer uit de richting van de Ringweg Kruiskamp kan de Van Randwijcklaan niet gebruiken als doorgaande weg. Uiteraard staan langs de weg borden die de omleidingsroute aangeven.

Actuele omleidingen
Op www.amersfoort.nl staan de actuele omleidingsroutes. Kijk op de homepage onder de knop 'Actueel' en 'Werk in uitvoering' bij 'Werken deze week actueel overzicht'.

Informatie: Charlotte Matthes, communicatieadviseur van de sector Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (SOB), telefoon 033 469 44 30 of e-mail c.matthes@amersfoort.nl.


---- --