Monster Worldwide selecteert MrTed als Partner in Europa


MrTedTalentLink levert Talent Management Solutions aan 50,000 gebruikers verspreid over 100 landen

ROTTERDAM, 20060919 -- Monster ®, de grootste vacaturebank wereldwijd en tevens het vlaggeschip van Monster, Inc. (NASDAQ: MNST), en MrTed, de toonaangevende leverancier van Talent Management Solutions voor organisaties wereldwijd, kondigden vandaag een speciale alliantie aan waarin MrTedTalentLink(TM) is geselecteerd als Monster's "Premier Alliance Member" in Europa. Deze alliantie zorgt ervoor dat zowel bedrijven als hun klanten voordeel kunnen halen uit ontwikkelingen die in de e-recruitment softwaremarkt voorkomen.

De e-recruitment software markt evolueert nu van Applicant Tracking Systems (ATS) naar Talent Acquisition Suites (TAS). Deze nieuwe markttendens wijst op de groeiende vraag van recruiters om niet alleen effectief het recruitmentproces te volgen, maar ook extra voordeel te behalen door vraag en aanbod van kandidaten, vacature aanvraag en communicatie met kandidaten te realiseren. Werkgevers verwachten van deze nieuwe generatie van Talent Acquisition Suites (TAS) een efficïentieslag en transparantie door middel van krachtige tools en compliance om ervoor te zorgen dat HR teams en interne procedures in overeenstemming zijn met zowel lokale als internationale regelgeving.


Monster selecteert MrTed voor haar Europese HR Alliance programma

Monster startte het "HR Alliance" programma in 2004 om de integratie tussen haar core business en recruitment producten en diensten te bevorderen. Het programma biedt klanten van Monster een nieuw productaanbod en verbetering van bestaande diensten.

Martin Eriksson, Europe Solution Director van Monster, verklaart : "MrTedTalentLink(TM) is door Monster geselecteerd omdat het onze gezamenlijke klanten zal voorzien van o.a. een groter aantal sollicitaties, de capaciteit om middels één enkele interface meerdere recruitment platforms te beheren, betere integriteit als ook informatie over de sollicitatiebron. Eriksson vervolgt: Bij Monster zijn wij trots op ons internationaal bereik en het werken met MrTed's Talent Management Solution, in 25 talen beschikbaar,met lokale consultancy en ondersteuningsteams, benadrukt dit nog eens. Deze factoren waren bepalend voor ons besluit om met MrTed samen te werken in deze Europese Alliantie"

De integratie van MrTedTalentLink(TM) met de oplossingen van Monster stelt onze klanten in staat om hun recruitmentprocessen te stroomlijnen, efficïenter te werven, kosten te verminderen en interne mobiliteit aanzienlijk te verbeteren door een unieke online samenwerking. Door middel van deze partnership krijgen de klanten van MrTed en Monster meer controle en transparantie en weet men op het juiste moment het juiste talent aan te leveren. Dit wordt gerealiseerd door candidate sourcing consolidation, een gecentraliseerde talent-pool, procesautomatisering, applicant tracking, goede rapportage mogelijkheden, analytische hulpmiddelen en door meer bekendheid te genereren voor vacatures.

"Als toonaangevende leverancier van internationale talent management oplossingen, zijn wij heel enthousiast over dit partnership met Monster; het wordt op deze manier onze klanten gemakkelijker gemaakt om hun totale `resourcing efficiency' doelstellingen te bereiken" legt Jerome Ternynck, CEO van MrTed, uit. "Beide bedrijven bieden hun klanten de oplossing en de diensten aan om nog vóór de concurrentie het benodigde talent aan te trekken en aan te nemen".

MrTed's Talent Management oplossing biedt recruiters onder meer:

Complete Talent Management suite biedt de capaciteiten voor Total workforce management (voor vaste krachten en part-timers, tijdelijke krachten en leveranciers) ; van aantrekken en aannemen van kandidaten tot het behouden van werknemers en het inzetten van personeel op andere functies.
Real Time Vacature plaatsing - Klanten kunnen nu nog efficïenter vacatures op Monster plaatsen vanuit MrTed. Deze vacatures worden zo goed als direkt (bijna real time) door Monster geladen, waardoor deze nog sneller bereikbaar zijn voor werkzoekenden.
Gedeelde Sollicitatie - Als een kandidaat via Monster solliciteert voor een functie die door een gebruiker van MrTedTalentLink(TM) op Monster is geplaatst, verwerkt onze oplossing automatisch informatie vanuit zijn/haar Monster profiel in MrTedTalentLink(TM) ; daardoor is het proces voor kandidaten minder tijdsrovend.
Geïntegreerde Sollicitatie Zoekfunctie - Monster's `SmartFind' Sollicitatie is volledig geïntegreerd met MrTed's zoekfunctionaliteit ; hierdoor weten recruiters via de interface van MrTedTalentLink(TM) snel kandidaten te identificeren en deze uit Monster's enorme database van 48 miljoen c.v.'s te vissen.

Over MrTed
MrTed is een toonaangevende leverancier van Talent Management Solutions. Al onze oplossingen zijn web-based, gebruikersvriendelijk, in meer dan 25 talen beschikbaar en kunnen allen in korte tijd uitgerold worden met behulp van MrTed's implementatie methodes en ervaren consultants. Surf voor meer informatie over onze producten en diensten naar www.mrted.nl.

Over Monster
Monster Worldwide is het moederbedrijf van alle Monster-sites in het Monster Career Network en heeft vestigingen in negentien landen over de hele wereld. De carrièresite Monsterboard.nl is onderdeel van Monster wereldwijd en biedt een interactief platform waar werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. Wilt u meer informatie over Monsterboard.nl, ga dan naar www.monsterboard.nl.





MrTed Netherlands B.V.