Ondernemer brengt uitgave over IBM Workplace op de markt


EINDHOVEN, 20060919 -- Er waait een frisse wind door de wereld van kantoorautomatisering sinds de introductie van IBM Workplace. Speerpunt van Workplace is een werkomgeving waarbij de mens centraal staat. Gebruikers benaderen toepassingen via een webbrowser of clientprogramma en kunnen hun werkomgeving zelf inrichten. Producten uit de IBM Workplace-familie vinden hun weg naar ondernemingen en de ontwikkelingen rond dit innovatieve platform volgen elkaar in hoog tempo op. Schoonbrood Producties speelt hierop in en brengt de eerste Nederlandstalige uitgave over IBM Workplace op de markt.

Werken met IBM Workplace is een losbladige uitgave waarin de producten uit de IBM Workplace-familie centraal staan. In begrijpelijk Nederlands laat het werk zien wat Workplace is en hoe gebruikers, beheerders en ontwikkelaars er maximaal profijt van hebben. Twee verzamelbanden met ruim zeshonderd kleurenpagina's praktijkgerichte informatie vormen het basiswerk. Dit werk verschaft informatie om met Workplace Services Express aan de slag te gaan en legt het fundament voor andere Workplace-onderwerpen. Omdat IBM Workplace gebaseerd is op IBM WebSphere Portal komt ook dit product aan de orde. Vier keer per jaar wordt de uitgave aangevuld en bijgewerkt met supplementen. De redactie volgt de ontwikkelingen rond Workplace op de voet en verwerkt deze in de aanvullingen.

Werken met IBM Workplace wordt aangeschaft met een jaarabonnement (vier aanvullingen). Het basiswerk kost ¤ 169, de aanvullingen ¤ 129 per stuk, inclusief verzend- en administratiekosten, exclusief 6% BTW. Om een beeld te krijgen van het werk kijkt u op www.werkenmetworkplace.nl/ onder het kopje 'Preview'. Hier vindt u enkele hoofdstukken en de inhoudsopgave.

Meer informatie over deze unieke Nederlandstalige uitgave vindt u op www.werkenmetworkplace.nl/.