Bewonersavonden Integraal veiligheidsbeleid

19 september 2006 print

De raad van Uithoorn heeft aan B&W opdracht gegeven om een integraal veiligheidsbeleid te ontwikkelen.

Integrale veiligheid is een complex onderwerp, vooral omdat er veel partijen bij zijn betrokken. De gemeente wil in een vroeg stadium de belangrijkste partijen bij de ontwikkeling van een nieuw gemeentelijk veiligheidsbeleid betrekken.

Een van de belangrijkste partijen zijn de buurtbewoners, u dus. Het is de bedoeling dat uw inbreng wordt meegewogen en verwerkt in het te ontwikkelen veiligheidsbeleid. Alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel worden per wijk in de gelegenheid gesteld om hun ideeën over veiligheid kenbaar te maken. U weet als bewoner het beste hoe het staat met de veiligheid in uw buurt. Daarom willen wij u graag uitnodigen om op de voor uw wijk bestemde avond aanwezig te zijn.

De eerste bijeenkomst voor het Oude Dorp

De eerste bijeenkomst is bestemd voor de inwoners van het Oude Dorp. De bijeenkomst vindt plaats op 29 september en begint om 20.00 uur in de raadzaal in het gemeentehuis.

Als bewoner van het Oude Dorp bent u daarbij van harte welkom! Deze uitnodiging is ook bedoeld voor groeperingen en verenigingen die in het Oude Dorp actief zijn.

Meer avonden

Voor de andere wijken worden de komende weken ook dergelijke avonden georganiseerd.
We zullen u daarover tijdig informeren.
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl