Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 5 september 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Incl. aanpassing akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 29 augustus 2006

2. Best.secr Uitnodiging receptie t.g.v. 50-jarig Beslissen wie gaat. Burg. gaat op huisbezoek. huwelijk fam. Versantvoort d.d. 4-10.
3. BEZ-HZ Verzoek om vrijstelling van het Vrijstelling op grond van art. 19, lid 3 WRO weigeren. 1. vrijstelling op grond van bestemmingsplan voor het gebruik van art. 19, lid 3 WRO het pand Boskantseweg 36A voor weigeren; kinderdagverblijf De Mallemolen. 2. actief gedogen anticiperend op art. 30 WRO procedure.
4. Gem.secr Qucik Scan Financiën. BMC opdracht verlenen om een Quick Scan tbv de Akkoord. programmabegroting 2007 te verrichten.
5. PBZ-BW Artikel 19-procedure kantoorvestiging Kennisnemen van de beslissing op het bezwaar van Van Akkoord. De Kampen. de Ven tegen weigering van de provincie een verklaring van geen bezwaar af te geven voor de realisatie van een zelfstandige kantoorvestiging op bedrijventerrein De Kampen
6. PBZ-BW Plan Sloef 15. 1. Niet instemmen met de planschadescan; 1 en 2 akkoord. 2. instemmen met aangeleverde ruimtelijke onderbouwing, behoudens paragraaf over hinder omliggende bedrijven; 3. dhr. Kastelijn voorstellen contracten te sluiten met de buren?


7. SLZ Economisch Actieprogramma (EAP). Instemmen met opiniërende nota aan de raad. Akkoord.
8. SLZ-EVO Vergoeding stortingskosten restafval 1. instemmen om, met ingang van 1-1-2007, aan de 1.aanpassen 500,-- vlooienmarkten aan verenigingen. vergoeding stortkosten vlooienmarkten een maximum 2,3 en 4 akkoord. te verbinden van 750,--; 2. de raad in kennis stellen van het voornemen; 3. de verenigingen informern; 4. het verzoek van 28-4-2006 van CV De Heikneuters om vergoeding honoreren na ontvangst van de gevraagde gegevens.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 5 september 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.


9. SLZ-IG Herinrichting Markt, afsluiting In afwachting van de herinrichting Markt niet overgaan tot Akkoord. Neulstraat. afsluiting van de Neulstraat voor autoverkeer.
10. SLZ-IG Overname rioolgemaal Van Rijckevorsel 1. instemmen met de overdracht; Akkoord. van Kessellaan door het Waterschap. 2. eenmalige ontvangsten ad 101.499,-- toevoegen aan de reserve rioleringen; 3. structurele bezuiniging ad 9.950,-- (uitgangspunt per 1-1-2007) melden via 2e berap.


11. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift inzake Bestreden besluit in stand laten onder toevoeging van een Akkoord. verlenen terrasvergunning aan 't voorschrift. Pumpke tijdens de kermis.

12. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift inzake Bezwaarschrift ongegrond verklaren. Akkoord. toekenning scootmobiel.

13. SLZ Brief R. de Visser inzake zichtbaar Raad voorstellen de brief voor kennisgeving aan te nemen Akkoord. maken historische vondsten/sporen van en deze ter afdoening in handen te stellen van het college. de archeologische opgravingen van het burchtterrein heren Van Rode.