Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 29 augustus 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.

Afwezig m.k.g.
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 22 augustus 2006

2. BEZ-COM Gebruik gemeentewapen. 1. Denkrichting aangeven mbt het verzoek om de 1. duidelijker de richtlijnen huidige huisstijl te laten vervallen en over te stappen aangeven en uitdragen. op het gebruik van het gemeentewapen. Aangeven of Gemeente bestuurlijk het hiervoor wel/geen bestuurlijk draagvlak is. wapen en als organisatie 2. Wanneer er bestuurlijk draagvlak voor is, opdracht het logo hanteren; geven om de consequenties van een wijziging van de 2. geen aanleiding tot huisstijl op termijn nader te bekijken; wijziging;
3. de raad hierover informeren; 3. akkoord;
4. de Heemkundige Kring en Roois Cultureel Erfgoed 4. akkoord. hierover informeren.

3. BEZ-HZ Handhaving beleid erfafscheidingen. 1. het beleid erfafscheidingen evalueren; 1. akkoord; 2. het huidige welstandsniveau bij het beleid 2. vooralsnog het huidig erfafscheidingen handhaven. welstandsadvies bij het beleid erfafscheidingen handhaven. 4. OSZ Regionale inkoopscan. Deelnemen aan de regionale inkoopscan. Akkoord.
5. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift van P. Bezwaarschrift ongegrond verklaren onder gelijktijdig Ongegrond verklaren Swanenberg te Sint-Michielsgestel. herstel van de (bevoegdheids)grondslag conform de bezwaarschrift en onkosten overwegingen van de bezwaarschriftencommissie. ecoscan vergoeden.
6. OSZ-PZ Uitvoering bovenwettelijke 1. de uitvoering van de bovenwettelijke WW- en Akkoord. werkloosheids- en suppletieregelingen. suppletieregelingen door het UWV per 1-1-2007 te beëindigen; 2. opdracht verlenen aan Deloitte MKB Accountancy & Advies BV om per 1-1-2007 de uitvoering van de bovenwettelijke WW- en suppletieregelingen te gaan verzorgen.


7. PBZ-BW Woningbouw Boskant. 1. BRO opdracht geven een partiële herziening voor 1 en 2 akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 29 augustus 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Boskant van het structuurplan uit 1978 op te stellen; 3. instemmen met principe 2. de hiermee gemoeide kosten dekken uit de studie "Binnenterrein 't grondexploitatie. Pluugske" onder randvoor- waarde dat "woonservice" meegenomen wordt.
8. PBZ-BW Aanvraag bouwvergunning, plaatsen Geen medewerking verlenen en de gevraagde vergunning Wel medewerking verlenen. hekwerk Borchmolendijk 31. weigeren.
9. PBZ-BW Realisatie starterswoningen Sluitappel- 1. Instemmen met de realisatie van starterswoningen in 1 en 2 akkoord. Noord. eigen beheer op de locatie Sluitappel-Noord; 3. nader uitwerken bouw- 2. de verzoeken van Benson en Hendriks Coppelmans begeleiding en borging (anti- afwijzen. speculatie).


10. SLZ Jaarverslag Raad van Toezicht Kasteel Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. Henkenshage 2005 (incl. beleid 2006).
11. SLZ-EVO Ventilatie binnenklimaat 1. De raad voorstellen om een krediet beschikbaar te Akkoord. A.v.Paduaschool Nijnsel. stellen ad 98.532,-- voor het aanbrengen van mechanische ventilatie ter verbetering van het binnenklimaat; 2. Voorstel aanbieden aan de raad.


12. SLZ-EVO Schoolbegeleiding. 1. instemmen met voorgestelde beleidslijn over de Akkoord. Stelselherziening Schoolbegeleiding en ondersteuning van het onderwijs aan zieke leerlingen voor de periode van 1-8-2006 tot 1-1-2008; 2. instemmen met het verstrekken van een budgetsubsidie per 1-8-2006 tot 1-1-2008 aan schoolbegeleidingsdienst Giralis in het kader van algemeen onderwijsbeleid; 3. de invulling van de middelen schoolbegeleiding invullen in overleg met het onderwijsveld; 4. kennisnemen van de jaarrekening en jaarverslag onderwijs aan zieke leerlingen 2005 van Giralis, Partners in Onderwijs; 5. de subsidie 2005 voor schoolbegeleiding en onderwijs aan zieke leerlingen vaststellen op een bedrag van 130.015,--; 6. de raad van voorgaande punten kennis laten nemen.


13. SLZ-EVO Uitnodigingen t.b.v. opening van de Beslissen wie gaat. a. Weth. Van den Berk en bedrijven: Dekkers gaan; a. TriComp d.d. 31-8-2006; b. Burg. gaat. b. Hellings BV d.d. 3-9-2006.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 29 augustus 2006 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
14. SLZ-IG Groenbeheerplan 2006. Instemmen met opiniërende nota inzake Akkoord. bezuinigingsmogelijkheden binnen het gemeentelijke groenbeheer en deze aan de raad voorleggen.
15. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar tegen afwijzing Bezwaarmaker niet ontvankelijk verklaren in zijn bezwaar. Akkoord. verzoek uitbreiding uren
schoolmaatschappelijk werk.

16. PBZ-BW Zienswijze art. 19, lid 3 WRO bouwen Vrijstelling op grond van art. 19, lid 3 WRO verlenen. Akkoord. carport Eerschotsestraat 26.