Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (19/09)

BERGEN OP ZOOM, 19 september 2006

Diefstal van auto
BERGEN OP ZOOM: Tussen zondagmiddag 12.00 uur en 16.30 uur is er vanaf het Talmaplein een personenauto gestolen. De auto betreft een Toyota Starlet, kenteken XX-48-LF, kleur beige. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie die het voertuig inmiddels heeft gesignaleerd.

Voetganger gewond bij aanrijding
ROOSENDAAL: Een 57-jarige inwoner van Roosendaal is maandagavond gewond geraakt toen hij plotseling de straat overstak. De man liep op de Kalsdonksestraat toen hij plotseling de weg overstak. Een 22-jarige automobilist uit Roosendaal, zag de man te laat en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De bestuurder reed over de Kalsdonksestraat in de richting van de Griendweg. Bij de aanrijding raakte de voetganger gewond aan de benen en is voor observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

Man aangehouden voor brandstichting
HALSTEREN: Op dinsdag 19 september heeft de politie even na 01.00 uur een 47-jarige man uit Halsteren aangehouden voor brandstichting. De man zat aan de Mozartlaan in een auto en luisterde hierbij naar muziek. Een buurman vroeg hem de muziek zachter te zetten, maar de man wilde niet luisteren. Hierop heeft deze buurman de politie gebeld. Volgens zijn aangifte heeft de 47-jarige man vervolgens een hoeveelheid benzine in zijn tuin gegooid en hiermee geprobeerd brand te stichten. De verdachte is verhoord en na verhoor in vrijheid gesteld.

Politie onderzoekt diefstal met geweld
SINT WILLEBRORD: Op zaterdagavond is een 40-jarige man mishandeld aan de Vijverstraat door een groep jongeren. De inwoner van Roosendaal kwam even na 23.00 uur van een feestje en was op zoek naar een taxi, toen een groep van ongeveer 5 personen hem tegemoet kwam. De jongeren duwden, sloegen en schopten hem. Op een gegeven moment is de man buiten kennis geraakt. Toen hij wakker werd zag hij dat zijn tas in brand stond. Toen hij de brand doofde zag hij dat er een geldbedrag en een mobiele telefoon waren weggenomen. De politie heeft aangifte opgenomen van diefstal met geweld en heeft een onderzoek ingesteld

Diefstal auto na diefstal sleutels
ROOSENDAAL: Dinsdagmiddag tussen 13.00 en 13.30 uur is een bestelbus gestolen vanaf de Markt in Roosendaal. De eigenaar parkeerde het voertuig om daar te werken. Hij had zijn jas met daarin zijn autosleutels op de grond gelegd en was aan het werk gegaan. Toen hij even later zijn autosleutels wilde pakken zag hij dat deze waren meegenomen. Even later kwam hij ook tot de ontdekking dat zijn auto was meegenomen. Het betreft een auto van het merk Hyundai H200, kleur bruin, kenteken 08-BG-KR.

Auteur: Nicolette Bovenhorst