Transport Online gaat Europees


DAMWOUDE, 20060919 -- DAMWOUDE - Met de toekenning van de domeinnaam www.transport-online.eu gaat Transport Online nu definitief de grens over. Hiermee heeft Transport Online de exclusieve rechten in Europa toegekend gekregen op de bedrijfsnaam Transport-Online.

Transport Online speelt al langer in op de behoeftes van Europese bezoekers maar vanaf nu zal Transport Online deze activiteiten meer en meer uitbreiden. Zo zullen meerdere gedeeltes van de website de komende tijd vertaald worden in het Engels. Tevens zal Transport Online voortaan de nieuwsberichten die interessant zijn voor geheel Europa, of nieuws dat van buiten Nederland komt (ook) in het Engels plaatsen. Hiervoor zullen wij een apart nieuwsgedeelte inrichten.

Transport Online is nu al populair in veel Europese en niet-Europese landen. Door de meer herkenbare url www.transport-online.eu te registreren hopen wij deze bezoekers nog meer tot dienst te kunnen zijn. Sinds de start in maart 2005 is Transport Online in rap tempo uitgegroeid tot een van de meest bezochte websites voor de transportsector. Naast dagelijks het laatste transportnieuws biedt Transport Online ook handige zaken voor de transportondernemer en de chauffeur. Zoals bijvoorbeeld een overzicht van de rijverboden, vrachtuitwisseling, evenementen een grote verzameling truckfoto's en meer...

Wij hebben tot doel om de komende jaren nog verder uit te breiden en elke discipline van de transportwereld te belichten en van nieuws en handige zaken te voorzien. Daarbij zullen wij ook de achterban niet vergeten en zullen wij aandacht blijven besteden aan de partners en gezinnen van al die mensen die in de transportwereld werkzaam zijn.





Transport Online