Strokeplay Golf lanceert unieke website voor golfreizen


AMSTERDAM, 20060919 -- Strokeplay Golf komt met een uniek initiatief voor de veeleisende golfer: www.strokeplaytravel.nl. Op deze onafhankelijke website vindt de golfer snel en gemakkelijk een uitgebreid aanbod golfreizen. Alle golfarrangementen zijn gerangschikt op land of regio en zijn gedetailleerd beschreven en van foto's voorzien. Voor verdere informatie of voor boekingen wordt de bezoeker doorverwezen naar de aanbieder van het golfarrangement. Hierin schuilt het nieuwe en unieke van de site: Strokeplay Golf Travel is geen reisbureau maar een onafhankelijke website waarop een zeer breed scala aanbieders te vinden is. Deze reisaanbieders zijn veelal gespecialiseerd in reizen naar een bepaald land of speciale hotels.

www.strokeplaytravel.nl biedt golfarrangementen die niet snel bij andere golftouroperators te vinden zijn, zoals golfen, eten en overnachten op de domeinen van een historisch Frans Château, een weekend golfen op de banen van vroegere Ryder Cup-locaties of de 2006-editie. Maar ook voor rondreizen door Argentinië of Zuid-Afrika met een aantal speelrondes op bijzondere golfbanen kan de golfliefhebber op de site terecht.

In de nabije toekomst wil Strokeplay Golf het aanbod op de site uitbreiden met onroerend goedprojecten in het buitenland, gericht op de golfer.


Strokeplay Golf
Strokeplay Golf is in 2002 opgericht en voorziet de Nederlandse en Belgische golfer van een breed assortiment golfartikelen en gerelateerde diensten tegen een betaalbare prijs en een hoog serviceniveau. Vanuit het kantoor in Amsterdam neemt Strokeplay Golf, door de inzet van innovatieve distributiekanalen, een uniek marketingconcept en een hoogwaardige en continue service, een belangrijke positie in op de Nederlandse golfmarkt. Strokeplay Golf behoort tot de Top 3 van Nederlandse online golfshops en jaarlijks bezoekt meer dan de helft van alle Nederlandse geregistreerde golfers de website www.strokeplay.nl. In 2006 breidt Strokeplay Golf zijn activiteiten uit naar Duitsland, Frankrijk en Scandinavië.