De san pellegrino fashion food beurs gaat voor de eerste keer aan tafel in antwerpen Op 21, 22 en 23 september 2006 vanaf 19 uur
in "Waagnatie-Hangar 29"

Brussel, 30 augustus 2006 - Het Brussels evenement van formaat, de Kunst- en Gastronomiebeurs, heeft altijd al veel gespreksstof geboden. De S. Pellegrino Fashion Food, die zich richt tot de liefhebbers van lekker eten en tot de levensgenieters, dekt nu weer de tafel tijdens de vijfde uitgave, in het uitzonderlijk kader van de "Waagnatie-Hangar 29" van Antwerpen.

S. PELLEGRINO FASHION FOOD, EEN EUROPESE PRIMEUR

Het was A. de Meester die het idee voor San Pellegrino Fashion Food bedacht en uitwerkte. Het is een uniek concept in Europa, wat het net zo apart maakt. De Fashion Food beurs ging immers de uitdaging aan om een tiental hoofdrolspelers van het Antwerps gastronomisch toneel op een zelfde plaats samen te brengen. Dit moest iedereen de kans bieden om in een buitengewoon kader nader kennis te maken met enkele beoefenaars van de vindingrijke gastronomie, maar ook om poolshoogte nemen van de nieuwste trends op het gebied van culinaire vernieuwingen. En omdat Mooi en Goed altijd graag samengaan, zullen de bezoekers van de beurs er ook volop kunnen genieten van de mooiste werken van verschillende artiesten.

Van 19 tot 23 uur zullen de vertegenwoordigde restaurants gerechten serveren - voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten - in kleinere porties. Er werd gekozen voor de vorm van kleine porties om de bezoekers aan te sporen voor een zelfde maaltijd verschillende restaurants te "proeven". Ideaal is voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in telkens een ander restaurant gebruiken, naargelang van de eigen voorkeur en smaak.

Deze originele formule houdt in dat de proevertjes - gerechten of dranken - kunnen aangekocht worden in de vorm van vorken en kurken. De prijs bedraagt 2,50 euro/stuk.

Vanaf 23 uur, gaat de avond verder in de "Fashion Food VIP Lounge" met de meest trendy DJ's.

ACHT RESTAURANTS OM UW ZINNEN TE STRELEN

Voor deze vijfde uitgave zijn volgende acht restaurants vertegenwoordigd: Grand Café Horta, Het Pomphuis, De Barbarie, Noorderterras, Cité du Dragon, Lux, Stereo Sushi en Velvet Lounge. Ze verschillen erg van elkaar, maar toch hebben ze iets gemeen: hun culinaire aanpak gaat mee met de tijd. Ze willen meer doen dan gewoon "te eten geven", ze blijven stuk voor stuk vernieuwend, in hun heel eigen benadering van de gastronomie. Deze S . Pellegrino Fashion Food beurs is ook de kans om te proeven van de culinaire nieuwigheden van het ogenblik.

De S. Pelegrino Fashion Food Awards

Op zaterdagavond wordt, vanaf 22 uur, een Erecomité samengesteld om prijzen uit te reiken aan de initiatieven van de restaurants. "Prijs voor het mooiste decor", "Prijs voor het origineelste bord", "Prijs voor de mooiste gastronomische aanpak" zijn enkele voorbeelden van wat met deze manifestatie bedoeld wordt.

PRAKTISCHE INFO

Data: 21 22 23 september 2006
Plaats: "Waagnatie-Hangar 29" Rijnkaai 150 2000 Antwerpen

Openingsuren:

- Donderdag 21 september : Nocturne : vanaf 19 uur
- Vrijdag 22 september , gala - avond : vanaf 19 uur
- Zaterdag 23 VIP- avond : vanaf 19uur

WEBSITE : www.fashionfood.be
Toegangsprijs: 7 euro
Foto bij dit persbericht ook beschikbaar op www.pressreleases.be

Perscontacten:
Sofie de Jonghe - Press & Public Relations
Tel. +32 2/346 19 99
Fax. +32 2/346 29 99
Gsm : +32 477/37 09 21
E-mail : events@useful.be
URL: http://www.fashionfood.be