Deelgemeente Charlois Rotterdam

Raad in de Wijk Oud-Charlois

Op donderdag 21 september aanstaande wordt in Oud-Charlois de Raad in de Wijk gehouden. Centraal staat het Plan van Aanpak voor Oud-Charlois.

De deelraad nodigt inwoners van Oud-Charlois uit om te discussiëren over de maatregelen die voor hun wijk bedacht zijn.

Oud Charlois is een bijzonder gebied in de deelgemeente, dat veel potenties nog onbenut laat. Oud Charlois kan en moet beter. Daar is een Plan van Aanpak voor opgesteld, waarin een groot aantal maatregelen wordt voorgesteld.

De deelraad wil graag van de inwoners van Oud-Charlois weten of zij het eens zijn met de voorgestelde maatregelen. Of dat vinden dat er maatregelen ontbreken dan wel maatregelen meer prioriteit moeten krijgen.

Daarom worden op 21 september in wijkgebouw Oud-Charlois twee discussiebijeenkomsten gehouden .Een in de middag en een in de avond. Er wordt gediscussieerd over drie onderwerpen: Wonen, Veiligheid en het Sociaal Programma.

Op uitnodiging

De bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor bewoners van de wijk Oud-Charlois. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging in de brievenbus en kunnen door middel van het insturen van een antwoordformulier doorgeven voor welke bijeenkomt en onderwerpen zij belangstelling hebben.