Gemeente Cromstrijen


14-09-2006

Verkeersveiligheid
Op voeten en fietsen naar school

Op donderdag 21 september 2006 organiseert de gemeente in samenwerking met 3VO afdeling Cromstrijen en de verkeersleerkracht van de Hoeksche Waard het project Op voeten en fietsen naar school. Dit is een project in het kader van de verkeersveiligheid voor de basisschoolleerlingen en laat de leerlingen en hun ouders zien hoe je veilig te voet of (achter op) de fiets naar school kunt gaan.

Het project sluit aan bij de landelijke actiedag uit de Week van de Vooruitgang. Verkeersveiligheid en gedrag zijn thema's die extra aandacht krijgen en waar ook de provincie zich op in gaat zetten. Ook de gemeente vindt verkeersveiligheid erg belangrijk en wil door middel van dit project laten zien aan de leerlingen en hun ouders hoe je veilig te voet of (achter op) de fiets naar school kunt gaan.

Voor de basisscholen in Klaaswaal vinden de activiteiten donderdag 21 september vanaf 9.00 uur plaats bij de Hoeckenisse. Vanaf 13.00 uur starten de activiteiten voor de groepen 3 van de basisscholen in Numansdorp op de Buttervliet. Kom gerust eens kijken hoe de leerlingen het doen!