Ingezonden persbericht

Vooraankondiging bijeenkomst Kenniscentrum Grote Steden

kennisatelier Milieu en Duurzaamheid

Dordrecht, 21 september

Op donderdag 21 september organiseert het Kenniscentrum Grote Steden in samenwerking met de gemeente Dordrecht een kennisatelier over milieu en duurzaamheid. Een uitdaging voor gemeenten is om de maatschappij zo in te richten dat de kwaliteit van onze leefomgeving goed genoeg is voor toekomstige generaties, waarbij ruimte blijft voor economische ontwikkeling. Hiervoor is kennis nodig over de dreigende milieuproblemen, maar ook over de (economische) kansen die milieu en duurzaamheid bieden. Het kennisatelier gaat dieper in op de kennis over en het inzicht in milieuvraagstukken in relatie tot economische ontwikkeling van steden.

Dit kennisatelier is specifiek bedoeld voor ambtenaren en bestuurders van de 31 GSB-steden, economische- en fysieke pijler, en andere organisaties (zoals Kamers van Koophandel, VNG en de MKB) die te maken hebben met milieubeleid, ruimtelijke ordening en economisch beleid.

Locatie: Kunstkerk, Dordrecht

Donderdag 21 september 2006 in Dordrecht. Deelname is gratis, aanmelding verplicht. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op:
Zie het origineel