Gemeente Elburg


Presentatie plannen herontwikkeling winkelcentrum `t Harde

Op 22 juni jl. is het eerste ontwerpplan voor het opnieuw ontwikkelen van het winkelcentrum 't Harde door de initiatiefnemer/architect aan de inwoners van 't Harde gepresenteerd.

Tijdens deze info-sessie hebben diverse burgers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun mening kenbaar te maken. Alle reacties zijn aan de initiatiefnemer/architect voorgelegd met de opdracht deze reacties nader te bestuderen en het plan indien mogelijk aan te passen.

We hebben onze burgers beloofd om daarna een nieuwe informatieronde te houden. Graag willen we deze belofte gestand doen.

In verband hiermee nodigen wij hierbij de inwoners van de kern 't Harde en andere belanghebbenden uit voor een tweede informatieavond, te houden op donderdag 21 september aanstaande om 20.00 uur in het Gemeentekantoor te Oostendorp. U bent van harte welkom.

P.S.: we hadden deze avond graag in een accommodatie in de kern 't Harde gehouden maar omdat de beschikbare lokaliteiten in 't Harde bezet zijn, is besloten uit te wijken naar het Gemeentekantoor te Oostendorp.