Nieuwe winterschildercampagne De R zit weer in de maand

Fosag

De R zit weer in de maand, tijd voor de winterschilder! Met die boodschap start de nieuwe winterschildercampagne op 21 september aanstaande. Tot 21 maart 2007 kunnen particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE's) de winterschilder inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerk van de eigen woning of het appartementencomplex.

Naast al het binnenwerk verzorgt de winterschilder ook het onderhoud buiten aan de gevel en kozijnen. Hij maakt hiervoor gebruik van nieuwe technieken en voorzieningen zoals steigers en afscherming. Ook worden speciale winterverven gebruikt voor een duurzaam resultaat. De winterschilder staat borg voor kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.

Premie verdwijnt, voordeel blijft
De collectieve premieregeling, de 'premie per man per dag', van de 'oude' winterschilder is gestopt. Uit onderzoek van ondernemersorganisatie FOSAG blijkt dat veel schilders- en onderhoudsbedrijven de voorkeur geven aan een eigen winteraanbieding. Consumenten vinden hun winterschilder door hun postcode of woonplaats in te voeren op www.winterschilder.nl of door te bellen met 0900 - 0400825 (10 cent p.m.). In de landelijke campagne worden onder meer radio, bussen en regionale dagbladen ingezet.

De winterschilder is sinds jaar en dag een bekend fenomeen. Sinds 1949 kent Nederland de winterschilder, destijds gestart door de Commissie voor werkspreiding in het schildersbedrijf, ter bestrijding van de winterwerkloosheid in de bedrijfstak.


-------------
EINDE BERICHT

-------------

Noot redactie /