Congres-en Studiecentrum VNG

Vooraankondiging

Leveranciersdag BAG - Wkpb voor gemeenten

Datum: 21 september 2006

Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Doelgroep: Gemeenteambtenaren uit de sectoren waar de Wkpb en de
BAG spelen (gebruikers) en medewerkers I&A

Waarom
Op 1 januari 2007 wordt de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken (Wkpb) van kracht. Daarnaast moeten medio
2009 alle gemeenten een Basis Registratie Adressen (BRA) en een Basis Registratie Gebouwen (BRG), samen de BAG genoemd, hebben ingevoerd. De invoering van de BAG en de Wkpb heeft onder meer gevolgen op het terrein van automatisering bij gemeenten.

Wat
In het streven gemeenten bij de implementatie van de Wkpb en de BAG te ondersteunen organiseren het project BAG en het project Wkpb, in samenwerking met de VNG, een leveranciersdag ten behoeve van gemeenten. Tijdens deze dag zullen softwareleveranciers van gemeentelijke BAG- en Wkpb-applicaties gemeenten uitgebreid voorlichten over de door hen ontwikkelde oplossingen en aanpak.

Waarover
Tijdens de leveranciersdag worden bezoekers in het plenaire ochtenddeel over de laatste (ICT-) ontwikkelingen geïnformeerd binnen de beide projecten. Er zal een informatiemarkt zijn waar leveranciers een informatiestand hebben. 's Middags zullen tijdens parallelsessies softwareleveranciers hun producten uitgebreid presenteren en demonstreren, waarbij de bezoekers de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen.

Wanneer en waar

Datum : Donderdag 21 september 2006

Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

Voorlopige tijdschema: 9.30 uur ontvangst
10.00 uur plenair programma

12.00 uur lunch
13.30 uur deelsessies
16.30 uur afsluiting met een drankje

17.00 uur einde programma

Voorregistratie

Via deze link kunt u u als belangstellende registreren. Zodra de uitnodiging gereed is, krijgt u deze per e-mail toegestuurd.

Informatie

Meer informatie over het project BAG vindt u op www.bag.vrom.nl; voor informatie over het project Wkpb kunt u terecht op www.vrom.nl/wkpb.

Voor inlichtingen
Congres- en Studiecentrum VNG
Postbus 30435

2500 GK DEN HAAG
Tel. 070- 3738458
Fax: 070- 3738743
E-mail: cs@vng.nl