Ingezonden persbericht



- PERSUITNODIGING-

De Bonte Bodes van Telfort gaan op pad door Nederland

Sms'jes verrassen moeders, studenten, collega's en (aanstaande?) partners

Amsterdam, 19 september 2006 - Hierbij nodigen wij u van harte uit om bij de aftrap van de speciale Bonte Bodes dag te zijn op donderdag 21 september aanstaande. De Bonte Bodes gaan op die dag 10 sms'jes persoonlijk afleveren op diverse locaties in Nederland. Deze persoonlijke sms-koeriers zijn eenmalig in het leven geroepen als eerbetoon aan het fenomeen sms. Telfort bestaat 10 jaar en de sms is een van de succesproducten. Tien jaar geleden kende niemand nog dit communicatiemiddel, maar vandaag de dag versturen we in Nederland ruim 900.000 sms'jes per dag.

Om 10.30 uur is de ontvangst in Café Dante, Spuistraat 320, Amsterdam. Daar komen alle 10 de Bodes samen en krijgen zij de persoonlijke boodschappen uitgereikt.

Zo verrast een dochter haar moeder met de chippendale, hoopt een man dat hij vanaf dit sms'je niet meer alleen woont, hoopt ergens in Nederland een vrouw dat haar geliefde 'oui' zegt, wordt klussen in het huis vuurvast beloond en zal er in een ziekenhuis ergens in Nederland een verpleegkundige o.a. de volgende tekst krijgen: Jij die het koekje was bij de koffie, de paprika in de olijf en de kaviaar op de zalm.

Na de uitreiking van de boodschappen zullen de kikvorsman, de rocker, chippendale, sopraan, gorilla, clown, prins op het witte paard, Chinese draak, de Fransman en de brandweervrouw per bus naar hun vertrekpunten gebracht worden (Spui, Waterlooplein, Artis en het Centraal Station) van waar zij richting de nog van niets wetende ontvangers gaan. Het is mogelijk met de bus mee te gaan of een Bode te volgen.

De plaatsen die aangedaan worden zijn o.a. Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Barendrecht, Heemskerk en Arnhem. Nederland moet dus donderdag niet raar opkijken als ze in een ziekenhuis, op straat of op hun werk opeens een Bonte Bode voorbij zien komen.

Aanmelden om bij het startpunt aanwezig te zijn, met de Bonte Bode Bus door Amsterdam mee te gaan of een Bonte Bode te volgen, kan telefonisch of per mail bij onderstaande personen.

Agenda
10.30 uur - Ontvangst
11.00 uur - Welkomstwoord en uitreiking boodschappen 11.15 uur - Vertrek Bonte Bodes

10 jaar Telfort
In het kader van haar 10-jarig bestaan organiseert Telfort diverse acties en activiteiten voor iedereen. Het eerste ludieke evenement is al geweest, namelijk het Telfort Nederlands Kampioenschap SMS. Ook wordt er binnenkort onder meer een wedstrijd voor de bovenbouw van lagere scholen georganiseerd met als thema ''Ben jij ook in oktober jarig? Doe dan mee en maak kans op een schaatsles van Team Telfort voor jouw hele klas'. Deze en diverse andere activiteiten worden aangekondigd via de speciale website www.tienjaargoedvoormekaar.nl.
- EINDE PERSUITNODIGING -

Noot voor de redactie (