Woensdag 20 september te zien bij Team West

Leiderdorp/Den Haag, 21-09-2006 o Woensdag 20 september 2006 besteedt Politie Hollands Midden samen met Politie Haaglanden aandacht aan de volgende zaken in het tv-programma 'Team West' van RTV-West:

Verloren sieraden bij Hoogvliet in Alphen aan den Rijn

Door een onbekend gebleven medewerkster van de supermarkt Hoogvliet aan de Julianastraat in Alphen a/d Rijn werden onder andere een aantal sieraden bij het bureau in Alphen afgegeven. Bij berichtgeving in de krant hierover kon al een sieraad aan een eigenaar worden teruggegeven. Van wie zijn deze spullen, waar zelfs een trouwring bijzit?

Insluiping bij Connexxion in Boskoop

Op woensdag 16 augustus 2006 komt een medewerker van dit vervoersbedrijf erachter dat hij zijn portemonnaie en pasjes mist. Op de beveiligingscamera blijkt dat die dag omstreeks 14.15 uur een onbekende man het pand is binnengekomen. Wie kent deze man?

Hoe werkt telefonische aangifte in Hollands Midden?

Op dit moment wordt er ongeveer 5x per dag telefonisch aangifte gedaan. In het serviceonderwerp wordt uitleg gegeven over hoe men telefonisch aangifte kan doen. Op dit moment kunnen burgers aangifte doen van acht verschillende delictsoorten, maar in november wordt dat aantal uitgebreid naar 50.

Haaglanden toont ook diverse sieraden In dit onderwerp worden sieraden getoond die werden aangetroffen bij een woninginbreker. Dit zijn diverse ringen en een horloge. Wie mist deze sieraden?