John vd Heuvel sluit vijfjarig contract met uitgever Tirion

Tirion uitgevers

Baarn, 21 september 2006

Misdaadjournalist en presentator van Bureau Misdaad John van den Heuvel heeft een vijfjarig contract afgesloten met uitgeverij Tirion in Baarn. John van den Heuvel is onder meer auteur van Vergelding, verduistering en verraad en Recht in de ogen van mr. Abraham Moszkowicz die bij uitgeverij BZZTôH verschenen.

De komende periode zullen tenminste vijf titels van zijn hand verschijnen. Het komend voorjaar zal De Zwarte Cobra verschijnen, het spectaculaire verhaal van Henk Orlando Rommy, alias de zwarte cobra, die door de FBI naar Amerika werd gelokt en thans in New York een gevangenisstraf van 20 jaar uitzit wegens drugssmokkel.

Volgend jaar zal ook de bundel Doden liegen niet verschijnen. Een verslag van de 25 meest geruchtmakende misdaden van de laatste jaren in Nederland, inclusief alle achtergronden uit de politieonderzoeken. En tenslotte staat in 2007 een bundeling gepland van de columns van John die wekelijks verschijnen in De Telegraaf.

Tirion Uitgevers in Baarn is een succesvolle uitgeverij in de non-fictie markt. Tirion Uitgevers is onderdeel van de NDC VBK de Uitgevers. Tirion richt zich met een aantal specifieke fondsen, te weten culinair, natuur, hobby, sport en actuele titels, op een uitgebreid publiek.

Einde persbericht