Nu bij Coop - Vakantievrijheid megagoedkoop

Cardelmar

Nu bij Coop - Vakantievrijheid megagoedkoop

HAMBURG, Duitsland, September 21 /PRNewswire/ --


- CarDelMar biedt Coop-klanten exclusief voordeel voor hun huurauto

Per direct biedt de online-autoverhuurder CarDelMar ook huurauto's tegen bespaarprijzen aan via de supermarktketen COOP. Daarbij rijden Coop-klanten extra goedkoop. Iedereen die zijn vakantieauto via www.coop.nl boekt, betaalt 5 minder dan bij een rechtstreekse boeking bij CarDelMar.

De aantrekkelijke all-inclusive huurautoaanbiedingen van CarDelMar zijn rechtststreeks via www.coop.nl te boeken. De supermarktketen Coop bundelt op haar website onder "Er-op-uit" een omvangrijk aanbod voor vakantie, vrijetijdsbesteding en wellness. Want wat is logischer als hotel, uitstapjes en huurauto uit een hand te boeken.

Bij de start van de samenwerking biedt CarDelMar Coop-klanten een bijzondere aanbieding voor Italië: de online-broker biedt allen, die voor 31 oktober naar Bella Italia reizen, vakantieauto's in de categorie klein- en compactauto's tegen speciale prijzen. De Lancia Ypsilon voor een week Rome is er al voor 175 Euro!

De Italië-special geldt voor alle klein- en compactauto's van de aanbieder Europcar en geldt bij vertrek vanaf heden tot eind oktober.

Alle belangrijke elementen, zoals belastingen, onbeperkte kilometers, verzekeringen (volledig casco met restitutie van het eigen risico bij schade en diefstaldekking) evenals vliegveldterbeschikkingstelling zijn bij de prijs inbegrepen.

"We zijn blij, met Coop een supermarktketen als partner gewonnen te hebben, die met haar aanbod op kwaliteit tegen een lage prijs inzet, net als wij bij huurauto's" aldus Carsten Greiner, managing director van CarDelMar "Wie via Coop.nl boekt profiteert dubbel: van de megalage prijzen van CarDelMar en de exclusieve Coop-korting."

De online-broker CarDelMar biedt vakantiegangers sinds maart 2005 huurauto's tegen lage prijzen aan. Daarbij werkt CarDelMar in ruim 35 vakantielanden met gerenommeerde autoverhuurders zoals Europcar en Avis samen. In het internet vindt u het hele aanbod van de vakantiehuurautoaanbieder onder www.cardelmar.com.

Contact:
Carsten Greiner
CarDelMar Ferienautovermietung GmbH
Spaldingstr. 77
20097 Hamburg
Tel.: +49-40-55403-251
Fax: +49-40-55403-260
E-Mail: carsten.greiner@cardelmar.com