Ingezonden persbericht


NEC Philips Unified Solutions stelt Dennis Couperus aan als Channel Manager

Hilversum, 21 september 2006 - NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) heeft Dennis Couperus aangesteld als Channel Manager.

Dennis Couperus zal zich in zijn nieuwe functie concentreren op het verder uitbouwen van de succesvolle samenwerking van NEC Philips met KPN. Hierbij zal de nadruk liggen op het verder integreren van de NEC Philips oplossingen met de diensten van KPN om zo nog beter klanten te kunnen ondersteunen.

Dennis is in het verleden werkzaam geweest voor KPN als consultant en heeft zeer veel ervaring opgedaan met spraak data integratie en call centers. De laatste vijf jaar heeft Dennis bij een wereldwijde integrator de functie van Businessline Manager IP Convergence vervuld en zo veel kennis opgedaan met het positioneren en verkopen van totale data- en communicatieoplossingen.

"Ik zie het als een uitdaging met de ervaring die ik heb opgedaan bij KPN en mijn kennis van data- en communicatieoplossingen, de succesvolle samenwerking met KPN verder uit te bouwen" aldus Dennis Couperus.

Over NEC Philips Unified Solutions

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

NEC Philips Unified Solutions

Bert van Koelen

Tel.: +31 (0) 35 689 14 45

E-mail: bert.van.koelen@nec-philips.com

Of:

Text 100 Public Relations

Gerhilde Ammerlaan

Tel.: +31 (0) 20 530 43 37

E-mail: gerhilde.ammerlaan@text100.nl