Ingezonden persbericht


Persbericht

21 september 2006

businessCom biedt triple play-oplossing voor gastvrijheidsbranche en zorgsector

~Bedrijven zelf provider van het internet-, televisie- en telefonieaanbod ~

businessCom, dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen, introduceert een triple play-oplossing voor de gastvrijheidsbranche en zorgsector. Bedrijven en organisaties als hotels, vakantieparken, campussen, zorginstellingen en zelfs cruiseschepen kunnen met de nieuwe businessCom-oplossing triple play-diensten aanbieden over de bestaande infrastructuur naar bestaande telefoons en TV's.

Een groot voordeel van deze oplossing is dat bedrijven de opbrengsten van het internet, televisie- en telefonieaanbod niet af hoeven te staan aan een provider of externe exploitant. Met DSLAM (digital subscriber line access multiplexer) als basis is het voor bedrijven mogelijk om in eigen beheer internet, televisie en telefonie aan te bieden over één infrastructuur. Zo houden bedrijven zelf maximale controle over de communicatie- en multimediadiensten die ze aan klanten bieden.

"Deze oplossing zorgt voor een nieuwe inkomstenbron voor onze klanten in een erg competitieve markt", zegt Marco Maas, Sales Director van businessCom.

Triple play is via de meeste businessCom-resellers beschikbaar en door de resellers op maat te implementeren.

Zie voor meer informatie over businessCom en zijn resellers www.businesscom.nl

(184 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over businessCom
businessCom is dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen voor de gezondheidszorg, callcentra, vakantieparken en hotels. Sinds de oprichting in 2002 wil businessCom zich onderscheiden door visie, kennis, ondersteuning en een innovatief productaanbod. De dienstverlening richting resellers en partners staat daarbij altijd centraal. Ga voor meer informatie naar www.businesscom.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com