Vakcentrum Levensmiddelen

Woerden, 13 september 2006 - Persbericht Belangstelling ZO²Z overweldigend
Bijna 300 aanmeldingen

Om de twee jaar organiseert het Vakcentrum de competitie om de ZO²Z Award. ZO²Z staat voor `Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich' en benadrukt de meerwaarde van de zelfstandige levensmiddelendetaillist in zijn marktgebied. De competitie is uniek in zijn soort. Onpartijdig, diepgaand en degelijk. In deze competitie worden ondernemers niet beoordeeld op hun formulenaam of uitstraling van de winkel, maar juist op hun ondernemerskwaliteiten. .

Het Vakcentrum brengt door deze competitie de meerwaarde van de zelfstandige ondernemer sterk onder de aandacht. Een wedstrijd dus die de zelfstandige ondernemer nog beter op de kaart heeft gezet. In samenwerking met het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) is deze competitie vormgegeven

Het enthousiasme om deel te nemen groeit. Waren er in 2003 een kleine 100 ondernemers, in 2005 was dit aantal gegroeid tot 150. Het aantal deelnemers voor 2007 lijkt alle verwachtingen te overtreffen. Bijna 300 aanmeldingen zijn geteld. Een teken dat de competitie leeft bij de ondernemers. Elke provincie en elke formule is goed vertegenwoordigd.

Nu al is duidelijk dat de ondernemer die zich de opvolger van de winnaar uit 2005 Hans Geveling - succesvol AH-ondernemer - mag noemen van wel zeer goede huize moet komen.

Op dinsdag 24 april 2007 tijdens de Dag van het Vakcentrum wordt de winnaar bekend gemaakt.

Einde persbericht

---

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van het Vakcentrum, Paul Jansen, telefoonnummer (0348) 41 97 71 of (0653) 30 31 60.