Twee nieuwe varianten op Woordzoekers en Sudoku's

Buzing puzzels

Tekst t.b.v. persbericht.

Twee nieuwe varianten op Woordzoekers en Sudoku's

Puzzelontwerpbureau BUZING bestaat 40 jaar en introduceert twee interessante varianten op Woordzoekers en Sudoku's.

BUZING PUZZELS viert dit jaar het 40-jarig jubileum en ter gelegenheid hiervan hebben zij twee varianten ontworpen op Woordzoekers en Sudoku's.
Er is in eigen beheer nieuwe software gemaakt, waardoor wat meer mogelijkheden zijn ontstaan.

Bij de Sudoku's zijn de gebruikelijke getallen vervangen door letters en het is nu mogelijk onder de puzzel een oplossingsbalk te plaatsen, waarin na het goed oplossen van de puzzel een woord kan worden gevonden.
Dit geeft niet alleen een extra dimensie aan de puzzel, maar de lezers kunnen nu volstaan met het opzenden van het woord en niet de gehele puzzel.

De woordzoekers kunnen nu in diverse vormen worden gemaakt, bijvoorbeeld vierkanten, rechthoeken, cirkels, ruiten, veelhoeken, harten enz.
Verder kan ergens in de puzzel een open ruimte worden gemaakt, waarin een plaatje, advertentie of logo kan worden geplaatst.
Door meer gebruik te maken van overlappende letters is de puzzel een pittige puzzel geworden, waar men wel even mee bezig is.
Ook nieuw is, dat zowel de letter IJ als de letter Y kunnen worden gebruikt.

Een afbeelding van de puzzels is te downloaden van de website: www.perssupport.nl (bij het persbericht 'Twee nieuwe varianten op Woordzoekers en Sudoku's')

Buzing Puzzels
Telefoon en fax 0172 409626
E-mail: buzpuzz@wxs.nl
www.puzzels-buzing.nl