Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 21-09-2006

Illegale vreemdeling

s-Hertogenbosch Woensdagavond is in de Citadellaan een 40-jarige man uit Algerije aangehouden. Surveillerende agenten lieten de man stoppen, omdat hij aan de verkeerde kant van de weg fietste en geen verlichting voerde. Na controle bleek dat de man illegaal in Nederland verblijft. Hij is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Inbreker aangehouden

Heesch Woensdagavond heeft de politie met behulp van een oplettende getuige een inbreker op heterdaad aangehouden. De politie kreeg de melding dat een persoon aan het inbreken was in een bedrijfspand in de Schoonstraat. Agenten hebben de 25-jarige verdachte uit Heesch in het pand aangehouden. In de auto van de man lag een stroomstootwapen; deze is inbeslaggenomen. De 25-jarige man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

Aanhouding na brandstichting

Boxtel Woensdagnacht is in zijn woning in Boxtel een 16-jarige jongen aangehouden op verdenking van brandstichting. Woensdagavond is er brand gesticht in een schuur bij een woning in de Molenstraat. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Aanhoudingen na mishandelingen

s-Hertogenbosch Donderdagochtend is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 26-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht woensdagavond in de Marco Polostraat de ruit van een voordeur te hebben vernield. Daarbij raakte een 30-jarige bewoonster gewond aan haar hoofd. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Oss Donderdagochtend is in zijn woning een 23-jarige Ossenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 31 juli jl. een 38-jarige plaatsgenoot een kopstoot te hebben gegeven. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. De verdachte staat bij politie en justitie bekend als veelpleger en is ingesloten.