ANP en MoMac lanceren Mobile2Media

Anp

http://www.anp.nl

ANP en MoMac lanceren Mobile2Media

Persbureau ANP en MoMac, voorloper in mobiele mediadiensten, komen met een nieuw product: Mobile2Media. Dit is een webplatform waarmee mediabedrijven zelf SMS-diensten kunnen opzetten.
Met Mobile2Media zijn eenvoudig eigen informatiediensten, zoals (regionaal) nieuws of (lokale) filmtips op te zetten. Kant-en-klare ANP-diensten als breaking news, binnenlands en buitenlands nieuws zijn ook beschikbaar.
Maar het platform kan nog veel meer. Het is bij uitstek geschikt voor laagdrempelige interactie, zoals het aanvragen van proefabonnementen of het reageren op polls en artikelen. Ook het starten van SMS-prijsvragen is mogelijk. Voor uitgevers heeft Mobile2Media veel voordelen. Het platform kan extra omzet genereren en biedt de mogelijkheid voor direct klantcontact en service. Daarbij sluit het goed aan bij het mediagebruik van veel jongeren, een doelgroep die moeilijk te bereiken is. Verder kunnen mediabedrijven tegen relatief lage kosten een eigen mobiele website beginnen. Het SMS-platform Mobile2Media en de mobiele website vormen samen een complete oplossing voor mediabedrijven die zich meer willen profileren op de mobiele markt.

Over ANP:
Het Algemeen Nederlands Persbureau is de grootste nieuwsleverancier van Nederland voor de zakelijke markt. De algemene nieuwsdienst van het ANP levert een permanente stroom van nieuwsberichten, foto's en infografieken uit binnen- en buitenland, 24 uur per dag. Het radionieuws van het ANP bereikt ieder uur miljoenen luisteraars; ook op het gebied van nieuws voor internet en mobiele toepassingen is ANP marktleider. Voor meer informatie: www.anp.nl.

Over MoMac:
MoMac heeft grote ervaring in de ontwikkeling van betaalde diensten voor de mobiele markt. Het bedrijf begon in 1999 met SMS en heeft z'n activiteiten sindsdien uitgebreid tot alle mobiele platforms (MMS, mobiele portals, downloads en video). MoMac is een snel groeiend en winstgevend bedrijf met klanten in Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, België, Spanje, Ierland en Zweden. MoMac heeft kantoren in Londen, Rotterdam and Amsterdam. Voor meer informatie: www.momac.net