Ingezonden persbericht


ZyXEL versterkt distributienetwerk

Hengelo, 21 september 2006 -- ZyXEL, leverancier van complete netwerkoplossingen, heeft haar team in Nederland versterkt met Copaco. Door deze verdere verbreding en verdieping van het distributienetwerk brengt ZyXEL haar producten nog gerichter naar de gebruiker.

De keuze voor de nieuwe distributeur is met zorg genomen. Copaco heeft een duidelijke positie in de markt en richt zich oplossingsgericht en met kennis van zaken op specifieke doelgroepen.

Copaco zal het complete assortiment IP-gebaseerde netwerkoplossingen van ZyXEL gaan voeren, bestaande uit: Security, Ethernet, VoIP, Wireless, DSL, Home Networking, Storage en Vantage Management.

In samenwerking met Copaco zal de komende periode een intensieve marktbenadering worden gestart.

Foto:

Robert Nijhof CSO van ZyXEL in de Benelux, en de heer Harold Bax, business manager van Copaco Nederland, bekrachtigen hun samenwerking.

Over ZyXEL

ZyXEL Communications is gevestigd in Taiwan en is 's werelds grootste DSL router leverancier (Gartner, augustus 2005). ZyXELs uitgebreide aanbod van Internet Protocol-gebaseerde (IP) netwerkoplossingen - inclusief DSLAM's, ADSL en kabel modem/routers, Internet security oplossingen en draadloze netwerkoplossingen(WIFI) - maken het mogelijk een breed scala aan high-performance netwerkdiensten te leveren. ZyXEL werkt wereldwijd nauw samen met netwerkleveranciers, Telco's, ISP's en multinationals. Kijk voor meer informatie op www.zyxel.nl.



Ingezonden persbericht