Fiscale beleidsbesluiten op www.overheid.nl

Ictu/advies overheid.nl

Vanaf heden staan alle fiscale beleidsbesluiten op www.overheid.nl. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om deze besluiten op een overzichtelijke en toegankelijke manier te vinden.

De afgelopen maanden is er door het Ministerie van Financiën hard gewerkt aan de vermindering van het aantal beleidsbesluiten: door bundeling en intrekking zijn de beleidsbesluiten in de vennootschapsbelasting, loonbelasting, inkomensbelasting en omzetbelasting met circa duizend verminderd tot circa zevenhonderd stuks. Daarmee is niet alleen een belangrijk deregulerend effect bereikt, maar ook een aanzienlijke administratieve lastenverlichting. De ingetrokken besluiten zijn vooral besluiten met een informatief karakter of besluiten die gedateerd en/of achterhaald zijn. Het resultaat van deze ingrijpende actie is een actueel, compact en toegankelijk overzicht op www.overheid.nl


---
Meer informatie
Kijk voor meer informatie ook op: advies.overheid.nl/wet-en-regelgeving

Voor vragen over de inhoud van het onderdeel Wet- en regelgeving of over de werking van de website kunt u een email sturen naar info@overheid.nl.
Voor vragen over de organisatie achter Wet- en regelgeving kunt u contact opnemen met de projectleider, Marc Woltering (070-888 7850 of info@overheid.nl).